Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Гавриловић: „Пресудила је дефанзива домаћина“

Није било Драгана Шакоте на клупи Црвене звезде ни у мечу 27. кола Евролиге.

Поново је помоћни тренер Андрија Гавриловић сео на клупу, али је његов тим испустио победу у завршним минутима меча. Након тога на конференцији кратко је прокоментарисао разлоге за пораз.

– „Тешка утакмица за обе екипе. Фенербахче је био на високом нивоу у дефанзиви, поготово у другом полувремену. Победника је одлучила њихова одбрана у последњих минут-два утакмице. Ми смо били добри у скоку, али смо били лоши у шуту за три поена. На крају је пресудила дефанзива домаћина“ – истакао је Гавриловић.

Повезане вести

4 comments

MILOS RANKOVIC мар 5, 2020 at 12:00

ISTINA JE DA NEMAMO TRENERA I TACKA,I VISE OD POLA IGRACA NISU PO IGRI NI ZA FMP,MISLIM I TVRDIM AKO BUDEMO IGRALI KAKO MOZEMO DA ABA LIGU OSVAJAMO,milogorci SU LOSIJI OD NAS DUPLO,ONI SU DOBILI MORNAR JER SU DVOJICA SUDIJA IZ SRBIJE SVIRALE SVASTA,MISLIM DA JE DOSTA SVEGA I DA JE VREME DA PRUZIMO PODRSKU MAKSIMALNU JER USKORO KRECE POLUFINALE,MORAMO DA PODRZIMO NEMAMO DRUGU ZVEZDU,NISU ZASLUZILI ALI STA CEMO,VEC PROTIV ZADRA DA NAPUNIMO DVORANU,TO JE POSLEDNJA UTAKMICA U ABA,FMP TO JE GOSTUJUCA UTAKMICA,AKO NAPRAVIMO ATMOSFERU KAKO MOZEMO NIKO NEMOZE DA NAS DOBIJE,A milogorci I groblje NEMOGU DA IGRAJU UTAKMICE NA SVAKA DVA DANA,BOLJI SMO OD NJIH I DOKAZACEMO TO

Reply
ĐOLE BARI 91 мар 5, 2020 at 09:31

PRESUDIO SI TI STRUČNJAČE ,MALOUMNI LAZIĆ I BRAUN

Reply
Igor мар 5, 2020 at 10:28

Igrali smo protiv Fenera koji je ozbiljna ekipa, nema veze sto su u maloj krizi. Očas posla su oni u plej ofu i na F4… Ne pljujte odmah… Što se tiče ove sezone jedino što mogu da im zameri je ispuštenih 6 razlike za manje od 30 sekundi u finalu Kupa. Mada se zna ko je isto doprineo tome…

Reply
Veteran Sever мар 5, 2020 at 11:19

Druze….zvezdasi smo, ali moram da ti odgovorim> da mi opasno ides na zivce sa tim pravdajem,zabusarivanjem i nabijanjem glave u pesak. Al to stalno radis!!! Otvori oci malo, majku mu… Kosarkaski klub juri ka ponoru, nisu samo rezultatai u pitanju, a mi se smejali Tinkijeiru, kao poslasticar, debeli folirant i slicno, a on za 14 mesci u Partizanu ima vec 3 trofeja.!!!! Lansirao malog Trifunovica i Pejdza, od Jaramaza napravio evropskog pleja,doveo mladje crnce zeljne dokazivanja i koji imaju jos puno prostora za naredak(sve suprotno od nas)i s kojima se potpisuju trogodisnji Ugovori(kod nas 9 igraca ima ugovor do juna….i onda Jovo nanovo u sastavljanu ekipe). I dok mi nabijamo glavu u pesak, grobari jurisaju na 5 trofeja u ovoj sezoni, dva vec osvojili, i postoji opasnost da osvoje svih pet i udju u istoriju evropskog sporta kao tim koji je u jednoj sezoni osvojio trofeje u svim takmicenima u kojima je ucestvovaop!!!! Ja to ne mogu podneti!!!! Jeza me hvata od takvog scenarija. Grobari sinocnom pobedom protiv Trenta, dobili su do finala prednost domaceg terena i smesi im se trofej Kupa Evrope i direktan plasman u Evroligu….Uzas…. A mi? Zivimo u fantazijama da ce nasi penzosi da polude, polete, preko noci se podmlade 10 godina, da su nasi treneri genijalci koji namerno sada gube i igramo lose, ali u zavrsnici cemo biti velemajstori…. I da ponovim: ljubav prema klubu se ne ogleda u zabijanju glave u pesak, nego u realnom sagledavanju stvari, ukazivanju na greske, da bi se one otklonile i da sutra budemo bolji… naravno. bodrenje i podrska uvek, bez obzira na sve….

Reply

Leave a Comment