Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

У СУСРЕТ ПРОТИВНИКУ – МАЧВА

Изабраници Дејана Станковића у суботу од 16 часова гостују екипи Мачве у Шапцу у оквиру 25. кола Суперлиге Србије.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

До сада смо одиграли 20 утакмица против Мачве. Седамнаест пута смо тријумфовали, једном играли нерешено док је два пута Мачва излазила као победник уз укупну гол разлику од 59:15 у корист нашег тима. Први меч смо одиграли 7. априла 1951. године када је Црвена звезда савладала Шапчане резултатом 2:1. Последњи дуел одигран између београдских црвено-белих и Мачве одигран је у купу и завршио се победом тима Владана Милојевића резултатом 1:0, а гол за наш тим дело је Ричмонд Боаћија.

ПРЕНОС УТАКМИЦЕ МАЧВА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА

Директан пренос утакмице против Шапчана можете пратити на каналу Аренаспорт 1 са почетком у 16 часова. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на сваком мечу из минута у минут.

ФОРМА ЕКИПА

Наши фудбалери успешно су наставили шампионат. Победом над Чукаричким, Војводином и ремијем са Инђијом и Партизаном, наш тим је освојио осам бодова у пролећном делу првенства и налази се на првом месту са 63 освојена бода. Мачва је у претходних пет мечева уписала једну победу, два ремија и два пораза и тренутно су последњепласирани са 13 освојених бодова.

РЕЧ НЕНАДА МИЛИЈАША

Црвену звезду у суботу од 16 часова очекује нови изазов у Суперлиги Србије, ривал у 25. колу је Мачва у Шапцу а помоћни тренер и бивши играч нашег клуба, Ненад МИлијаш најављује да су обавезе нашег клуба исте.

– После дербија и нерешеног резултата код куће, гостујемо Мачви, где до сада нисмо лако долазили до победе. Сигурни смо да неће бити лака ни ова утакмица. Мачва јесте тренутно на последњој позицији, али сигурно да и они имају неке своје циљеве које ће покушати да остваре јер се боре за опстанак. Императив је победа и даћемо максимум за тријумф. Не знамо у каквом је стању терен, чули смо да није савршен, то ће нам представљати проблем, али опет знамо шта је Црвена звезда и ми идемо на победу какви год били услови. Што се тиче здравственог билтена, Вулић има проблем са скочним зблогом, Боаћи се повредио још на дербију, имамо још неких малих проблема, видећемо данас на тренингу ко ће бити у постави, а сви ће видети сутра како ћемо изгледати на терену – истакао је Милијаш.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар меча је Драган Чоловић из Рашке. Помагаће му Слободан Павловић и Дарко Савовић.

Текст преузет са сајта СД Црвена звезда

 

Повезане вести

1 comment

dusan мар 7, 2020 at 19:28

kad igramo sa macvom?

Reply

Leave a Comment