Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојка

Без бодова у Новом Пазару

Одбојкаши Црвене звезде нису успели да се домогну бодова у утакмици трећег кола Мини лиге, одиграној у Новом Пазару. Екипа Новог Пазара је победила резултатом 3:0 (25:18, 25:19, 29:27).

Од самог почетка меча одбојкаши Новог Пазара су показали чврстину и одлучност да дођу до важне победе. Наши момци су имали проблема на пријему сервиса, па су домаћини са два аса Божовића и блоком Сзаба повели. Њихови нападачи су били веома успешни па су на технички тајм аут отишли са пет поена предности. До краја првог сета одбојкаши Црвене звезде нису успевали да парирају Новом Пазару, а главни разлог томе је шест сервис грешака и пет асова противника.

У другом сету при резултату 6:5 Кукањац је на позицију средњег блокера увео Мељанца уместо Уроша Николића, а на место коректора Гмитровића уместо Додића. Како су домаћи повећавали предност, на 14:10 је Тадића заменио Андоновић. Ни ово није помогло да Звезда дође до квалитетније игре. Последњи адут Кукањца је био техничар Стефановић уместо Петковића, али Новопазарци ипак сигурно добијају и други сет.

Црвена звезда је трећи сет почела са знатно измењеном поставом: са Стефановићем као креатором игре, Андоновићем на примачкој позицији, Мељанцем на месту средњег блокера и коректором Гмитровићем, уз стандардне Нејића и Уроша Николића. Од почетка до краја овог дела игре се водила потпуно изједначена борба. Игра Црвене звезде је била неупоредиво квалитетнија. Од 23:23 играло се поен за поен. Права је штета што су наши момци, упркос квалитеној игри током целог сета, у важним тренуцима у завршници погрешили два пута и отворили пут домаћим играчима ка максималној победи.

У четвртом колу Мини лиге Црвена звезда ће гостовати екипи Јединства из Старе Пазове.

НОВИ ПАЗАР – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 3:0 (25:18, 25:19, 29:27)

Нови Пазар, дворана: ССУ „Пендик“. Гледалаца: 200. Судије: Горан Градински и Ђорђе Зеленовић.

НОВИ ПАЗАР: Зоранић, Куртановић, Сабо 14, Еремић 10, Даца 7, Зуковић (либеро), Божовић 10, Дидовић 5, Чубрило 4. Нису играли: Прушчевић, Коничанин, Бекрић, Доловац (либеро) и Халиловић. Тренер: Драган Бонић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мељанац 7, Јевтић (либеро), Петковић, Тадић 2, Николић У. 6, Нејић 13, Додић 3, Павловић 2, Гмитровић 6, Стефановић, Андоновић 2. Нису играли: Николић А., Фет и Трифуновић (либеро). Тренер: Томислав Кукањац

The post Бодови Новом Пазару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment