Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Јовичић – Сјајан је осећај поново играти пред Делијама

После 226 дана Звездин лав се вратио на терен! Бранко Јовичић, у победи против шабачке Мачве (0:3) ушао је у игру у 59. минуту и тиме иза себе оставио тежак период опоравка који траје од крајха јула прошле године. Није крио популарни Бакула колико су му значиле подршке током опоравка као и овације навијача када је улазио на терен.

Када је економ Стојан Столе Милановић око 58. минута припремао дрес са бројем „3“, то је био знак да се наш Бранко Јовичић коначно вратио на терен.

– Дочекао сам и тај дан да, после више од седам месеци и опоравка од тешке повреде, крочим на терен у такмичарској утакмици. Искористио бих прилику да се захвалим свим својим саиграчима, стручном штабу на челу са Дејаном Станковићем, као и навијачима који су све време били уз мене. Није било лако, гледано са ове дистанце све је прошло као дланом о длан и ето поново сам на терену што ми је изузетно драго. Трудићу се да у будућности изнесем сва очекивања стручног штаба и даћу све за црвено-бели дрес  нагласио је Јовичић.

Осврнуо се Звездин везиста и на сјајне „Делије“ које су га аплаузима поздравили када је улазио у игру.

– Све ово време, навијачи Црвене звезде су били уз мене. Не само уз мене, већ уз читаву екипу. Данас смо постигли три поготка, а то на неки начин враћа публику на стадион. Много ми је драго због целокупне подршке коју наши верни навијачи пружају како мени тако и целом тиму. Заиста је био неописив осећај када су ме аплаузима поздравили при уласку на терен. Имао сам дозу позитивне треме, већу него на првом мечу за Црвену звезду, због целокупног повратка јер знам кроз шта сам прошао. Настављамо даље, желим да позовем навијаче да дођу у суботу на рођенданску журку и да се поново радујемо сви заједно.

Популарни Бакула је уверен да ће Звездина игра бити све атрактивнија, као и да верује да ће црвено-бели на крају славити дуплу круну.

– Фудбалски гледано, јуче смо поново видели „неку нову Звезду“ и стил који наш тренер жели да постигне. Верујем да ћемо бити још бољи, јер желимо да играмо нападачки, могли смо да постигнемо и више од три гола. То је оно што стручни штаб жели од нас, а на нама је да схватимо да Звезда мора да игра нападачки, без страха, ко год био на супротној страни. То се најбоље видело и на вечитом дербију у првом полувремену. Из утакмице у утакмицу је нама лакше, а верујем да ћемо у наредним утакмицама бити још бољи и атрактивнији и да ређамо победе које ће нам донети дуплу круну – са осмехом је завршио Звездин лав, Бранко Јовичић.

Текст преузет са сајта ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment