Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мркела: „Са Беном се разговара. Постоји обострана жеља да дође до потписа“

Ел Фарду Бен блиста овог пролећа и ређа голове, руководство Црвене звезде жели да офанзивац остане у клубу још барем две сезоне, али потписа новог уговора још нема.

У управи шампиона Србије постоји оптимизам за позитиван епилог, што би требало да се рефлектује наставком сарадње са репрезентативцем Комора до јуна 2022. године.

Не желе на Маракани да договоре о цифрама, али јасно је да играч нема намеру да потпише уговор без зараде од 700.000 евра по сезони, наравно уз одређене бонусе за трофеје и голове.

Без обзира што се то не уклапа у клупски буџет, чини се да ће руководство да попусти после Беновог преузимања лидерске улоге у екипи и голова.

– „Нема новитета у односу на оно што сам рекао и пред крај припрема у Анталији. Са Беном се разговара, има понуду новог уговора на столу. Постоји обострана жеља да дође до потписа и надам се да ћемо брзо да решимо у позитивном смеру“ – истакао је Митар Мркела, спортски директор Црвене звезде.

Тренутно је Бен најбољи у екипи?

– „Бен има стабилну форму, скоро је без осцилација. И у Европи и у првенству дао је велики допринос Звездиним резултатима, велики је професионалац и драго нам је да га имамо у тиму.“

Утисак је да Бен нема намеру да попусти око финансијских захтева и да ће потез морати да повуче клуб?

– „Не бих сада да причам о детаљима. Надам се да ће све брзо да се реши…“

(извор: zurnal.rs“

Повезане вести

1 comment

Dejo мар 11, 2020 at 21:32

Samo vi Mrkela produzite saradnju sa Benom jer potreban je Crvenoj Zvezdi 😡

Reply

Leave a Comment