Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Празна „Морача“ дочекује Звезду?

Вирус „COVID-19“ који се шири светом већ је довео до тога да ће се предстојећи сусрет 29. кола Евролиге између мадридског Реала и Црвене зезде мтс одиграти без присуства публике. Како тренутно ствари стоје и финиш сезоне у регионалном АБА такмичењу могао би да протекне без присуства публике.

На ванредној конференцији за медије, министар здравља Црне Горе Кенан Харповић објавио је да ће се сви међународни и домаћи спортски догађаји у тој земљи до даљњег одржавати без присуства публике.

То би значило да ће, како ствари сада стоје, у плеј-офу АБА лиге, Будућност без помоћи својих навијача угостити Црвену звезду, што свакако може представљати олакшавајућу околност по наше кошаркаше.

Узимајући у обзир тензију која се створила у претходним сезонама између ове две екипе, навијачи би могли да имају пресудну улогу у сусретима ових тимова, а мора се нагласити да на основу пласмана у лигашком делу такмичења екипа из Подгорице има предност домаћег терена.

Још једно коло остало је до краја регуларног дела АБА лиге, а Будућност ће против ФМП-а управо у „Морачи“ имати шансу да овери друго место, док ће Звезда на мегдан Задру с циљем да оствари тријумф које јој обезбеђује сусрет са Подгоричанима.

Први меч плеј-офа на програму је 26. или 27. марта.

Повезане вести

1 comment

Dejo мар 11, 2020 at 21:35

Samo napred kosarkasi Crvene Zvezde do pobjede nad buducnosti❤

Reply

Leave a Comment