Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„Црвено-бело вече“ први пут одржано у Пожаревцу

Делегација Црвене звезде предвођена председником Светозаром Мијаиловићем, легендама клуба и играчима Милошем Дегенеком и Радованом Панковим посетила је Пожаревац, где је клуб навијача, по први пут организовао „Црвено-бело вече“ у овом граду.

Сјајна подршка наших навијача пренела са се стадиона „Рајко Митић“ у Пожаревац, где су навијачи црвено-белих још једном показали зашто је Црвена звезда највећи клуб на нашим просторима. Преко 60.000 људи присуствовало је на прве две утакмице које су изабраници Дејана Станковића одиграли у 2020. години у Љутице Богдана, а у синоћ је 400 ватрених навијача из Пожаревца припредило дружење за памћење.

Феноменално организована прослава окупила је навијаче из Пожаревца и околине, а они су приредили сјајан дочек делегацији нашег клуба. Представници Црвене звезде били су уз председника клуба Светозара Мијаиловића и легенде Владимир Петровић Пижон и Јован Куле Аћимовић. Посебно место на свечаности у срцима навијача имао је штоперски тандем црвено-белих – Милош Дегенек и Радован Панков.

По доласку у Пожареванц, председник клуба Мијаиловић је заједно са нашим легендама посетио седиште клуба навијача који је основан пре осам година. Сјајно гостопримство Пожаревљана наставило се у сали која је била обојена у црвено-бело. Све је било у знаку Црвене звезде, ориле су се добро познате наше навијачке песме, а првотимци су уживали у дружењу и сликању са симпатизерима црвено-белих.

По први пут организовано „Црвено-бело вече“ у Пожаревцу изазвало је одушевљење свих присутних. Сложни су били наши момци да су Пожаревљани задали домаћи задатак наредним организаторима ове манифестације. Велику захвалност имали су Дегенек и Панков за све навијаче који су дошли да их поздраве и поручили им да ће се са задовољством одазвати следећем позиву.

The post „Црвено-бело вече“ први пут одржано у Пожаревцу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment