Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Приход од прославе рођендана за Тиршову

Црвена звезда ће у суботу 14. марта од 18 часова прославити 75. рођендан у оквиру утакмице против крушевачког Напретка. Улазнице за тај меч коштаће симболичних 75 динара, а део прихода од продатих карата биће уплаћен одељењу за нефрологију Универзитетске дечје клинке у Тиршовој, док ће остатак бити намењен манастиру Церенска река.

Црвена звезда као друштвено одговорна организација у свакој прилици се труди да помогне онима којима је помоћ најнеопходнија. Председник клуба Светозар Мијаиловић поносан је због чињенице да клуб поново показује хуманост на делу.

– Црвена звезда ће и овом приликом, када прославља 75. година свог постојања, сумирајући спортске резултате, сумирати и резултате на пољу хуманитарних активности. У старту је било предвиђено да прослава буде за све звездаше и да улаз на стадион буде бесплатан. Иницијатива да свака улазница кошта симболичних 75 динара је допринос хуманитарној акцији донирања одељењу за нефрологију Универзитетске дечје клинке у Тиршовој. Кренули смо од чињенице да сваки наш гледалац који дође на стадион може да купи карту, а надам се да ће бити и оних који ће купити и више карата и на тај начин допринети успеху ове акције. Показали смо до сада да су звездаши ти који се на прави начин одазивају хуманитарним акцијама, а поносни смо да већина таквих акција управо потиче као иницијатива од наших чланова – рекао је Мијаиловић.

Захвалност нашем клубу изнела је начелница правних послова Универзитетске дечје клинке у Тиршовој- Дијана Гавриловић.

– Хтела бих да се захвалим Црвеној звезди која је препознала потребе наше клинике и нашег одељења, на овако дивном гесту и намери да се деци додели одређени износ средстава који ће бити прикупљен у оквиру меча са Напретком. Допринос ће веома значити нашој клинци и ово је захвалност испред читаве управе и начелника Синише Дучића – рекла је Гавриловићева.

ФК Црвена звезда је добио потврду да ће сви скупови на јавном простору бити одржани, тако да ће меч између Црвене звезде и Напретка бити одигран уз присуство публике.

The post Приход од прославе рођендана за Тиршову appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo мар 11, 2020 at 21:38

Ocemo Privatizaciju Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment