Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бен продужио уговор до 2023.

Ел Фарду Бен данас је официјално наставио сарадњу са Црвеном звездом потписујући продужетак уговора на још три сезоне. Ексклузиван интервју репрезентативца са Комора моћи ћете да видите данас од 19 часова на Звездиној телевизији.

Речено – учињено. Руководство нашег клуба било је истрајно у жељи да најбољи стрелац клуба у овој сезони продужи уговор који му је истицао на крају сезоне, а репрезентативац Комора је такође презадовољан што остаје у црвено-белом дресу јер од зимус није крио да му је највећа жеља да настави каријеру у Љутице Богдана. Преговори су успешно завршени, Бен је и официјално потписао нови трогодишњи уговор.

– Презадовољан сам наставком сарадње јер је то била обострана жеља. Срећан сам у Црвеној звезди, породица и ја смо заволели клуб, град, Србију и осећамо се овде као код своје куће. Уживам на терену сваког дана, срећан сам док носим овај дрес и поносан што сам део оваквог клуба.  Верујем да ће Црвена звезда наставити да побеђује, осваја трофеје и надам се да ћемо обрадовати верне навијаче добром игром и резултатима  – истакао је Бен.

Спортски директор Митар Мркела није крио задовољство успешно завршеним послом.

– Бен се доказао као важан играч за Црвену звезду. Игром, односом према послу и клубу апсолутно је заслужио све похвале и драго ми је да смо се договорили око наставка сарадње која ће трајати по уговору до јуна 2023. године – рекао је Мркела.

Ел Фарду Бен је у Црвену звезду стигао у јануару 2018. године из Олимпијакоса и до сада је на 82 такмичарске утакмице постигао је 46 голова уз 18 асистенција. Други је најуспешнији инострани стрелац у историји клуба иза Ричмонда Боаћија и веома важан играч како код претходног тренера Владана Милојевића тако и код садашњег Дејана Станковића.

Извор – сајт ФК Црвена звезда

Повезане вести

1 comment

ТОЗА мар 14, 2020 at 06:35

Баш лепо све до тајне цифре за коју је срећно “ поТписао „… зашто је то редовно тајна код нас, од кога кријете и зашто! Сви знамо колико ко зарађује преко, а овде, као да се ради о милијардама $$$$$?

Reply

Leave a Comment