Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Фудбалери Графичара доживели велику непријатност

Фудбалери Графичара доживели су велику непријатност када су кренули на утакмицу са Динамом из Врања.

Код Аутокоманде у аутобусу се осетио непријатан мирис због цурења амонијака у згради Београдске индустрије пива.

Како је пренео Курир фудбалери су панично напуштали аутобус, а Никола Крстовић, који је на позајмици из Црвене звезде, бос је трчао до стадиона „Рајко Митић“.

Најгоре је прошао бивши капитен Црвене звезде, Александар Луковић, спортски директо Графичара, који је морао да затражи помоћ у болници.

Повод доживљене непријатности тренер екипе Графичара Милија Жижић је изјавио:

Милија Жижић

– „Имали смо велику срећу што је возач био присебан и што је успео да отвори врата када је у аутобус улетео облак амонијака. Иако је и њему позлило, успео је да брзо реагује. Сви смо истрчали и почели да бежимо ка Аутокоманди. Проблем је био и то што је због ветра тај облак стално ишао за нама. Били смо шокирани, нико од нас није имао слично искуство. Човек ођедном обамре, одузме се и губи. Неки играчи су повраћали, имали главобољу, неки су касније били код лекара. Видели смо како шикља бели дим и он је убрзо био свуда око нас. Права је срећа што нико није завршио на ВМА на токсикологији. Наш спортски директор Александар Луковић се такође осећа боље, он је био иза нас у свом аутомобилу, па је и њему позлило када је изашао да види о чему је реч.“

Повезане вести

Leave a Comment