Moja Crvena Zvezda
Архива

Љубица Кецман после Визуре

Након победе против екипе Визуре питали смо Љубицу Кецман за утиске и очекивања у наставку сезоне.

 – Могу да кажем да нисмо очекивале толико лаку победу. Екипа Визуре је у  последњих пар кола приказала  одличну игру, али то није био случај и на  утакмици с нама. Од првог поена смо их напале сервисом, наметнуле смо им  нашу игру, а кад се на то дода да нису имале решење за наш блок, јасно је  како  смо дошле до убедљивог резултата у првом сету. У другом и трећем  сету  виђена је иста ситуација на терену. Њихов тренер је покушао изменама  да  промени нешто, али једино су крајем трећег сета успеле да нам се  приближе  на пар поена разлике.

Сигурно је да смо веома задовољне, јер смо се овом победом усталиле на  првом месту. У наредном периоду нас очекују првенствене утакмице,  међутим, добра ствар је што нам бар ове недеље темпо неће бити толико  јак.  Очекује нас само једна утакмица, па ће нам то бити прилика да се мало  одморимо и  припремимо за ЦЕВ куп, као и за завршницу домаћег купа.

 

Још једном честитамо нашим одбојкашицама на победи и желимо им да тако наставе до краја сезоне. О њиховим резултатима наставите да читате на нашем сајту, а ми ћемо се потрудити да у будућности сазнате што више о девојкама које нам доносе толико радости.

 

Повезане вести

Leave a Comment