Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Берон: „Не видим како ће сезона да се настави“

У појединим београдским медијима недавно се појавила информација да је Били Берон завршио своју мисију у Београду, иако је још под уговором. Американац објашњава ситуацију.

Кошаркашки став, мека рука, брзина и борбеност, карактеристике су једног од најбољих шутера који је икада наступао на просторима Јадрана. Били Берон је недавно уз дозволу клуба отишао за Америку, тада је његова супруга објавом на Инстаграму да је „време за следеће поглавље“ узбуркала навијаче.

Бек црвено-белих објаснио је њену објаву.

– „Валори је то написала зато што се она и син неће враћати ако се сезона настави“ – рекао је Берон са Флориде.

Берон на Флориди ишчекује крај једне од највећих претњи по здравље људи у новијем добу.

– „Актуелна ситуација са вирусом другачија је од свега што смо до сада видели, па је немогуће да се упореди са било чим. Да будем искрен, не видим како ће сезона да се настави. Све је у рукама влада, сваки дан у земљама попут Италије и Шпаније има преко 1.000 нових случајева. Важно је да се предузму прави кораци како би смо се што пре вратили нашим пословима. Али, да би се то десило морате прво да будете сигурни“ – додаје Берон.

Берон је спреман да се врати у Београд, али то ће у многоме зависити од државе до државе. Када се за спорт поново буду стекли услови постоји бојазан да му Сједињене Америчке Државе неће дозволити да путује у Европу.

– „Једини проблем је ако се сезона настави, а коронавирус и даље буде утицао на људе. Можда моја држава тада не дозволи да се вратим. Постоји много ствари које тренутно не могу да се предвиде. Кошарка сада није толико битна. Ако продуже сезону и неко „закачи“ вирус у јулу, можда онда не може да добије посао за следећу сезону. Веома је чудно време, тако да стварно не знам. На свака 24 сата се толико тога догађа у свету. Не кажем да се враћам или не, само чекам да ситуација буде јасна. Тада ћу донети одлуку“ – истакао је Берон за „Нова.рс“

Повезане вести

Leave a Comment