Moja Crvena Zvezda
Архива

Кировски: „Миливојевић највеће појачање“

Александар Кировски
Александар Кировски

Млади голман Црвене звезде Александар Кировски поверење које му је указао тренер Просинечки у неколико припремних утакмица искористио је одлично, баш као и јесенас на мечевима у којима је „замењивао“ Бајковића. Први део припрема, онај најтежи је завршен, сада следи други, за играче много лепши и подношљивији.

– У Будви смо радили добро, и мислим да смо се уклопили у све замисли које је стручни штаб ставио пред нас. Међутим, очекује нас још доста посла до почетка првенства како бисмо добрим играма и победама вратили поверење навијача – рекао је Кировски, и додао да још увек о себи не размишља као о првом решењу међу стативама Звездиног гола.

– Још је рано, Бајковић је и даље први голман. Довољно ми је што сам се, да тако кажем, изборио да будем друга опција. Наставићу добро да тренирам, да чекам шансу, и када ми се укаже, трудићу се да је на најбољи могући начин искористим.

За разлику од црногорског приморја, где су наши првотимци углавном трчали на „суво“ у Турској их чека сасвим друга прича.

– Најтеже је прошло, сада нас чека слађи део, односно рад са лоптом и уигравање свих линија тима. Добили смо одлична појачања, од којих су неколицина млади репрезентативци. Сви су одлични играчи, али ако треба некога посебно да истакнем, онда нека то буде Лука Миливојевић. Мислим да ће донети нови квалитет нашем везном реду који ће одмах бити приметан – закључио је, за сада, други голман Црвене звезде и млади репрезентативац Србије Александар Кировски.

Повезане вести

8 comments

Joksa јан 30, 2012 at 17:24

Ne znam kakav je igrac Asamoa, kao sto verujem ne zna niko od vas. Ne bih se zaletao u komentarima vezanim za njega.
Ono sto sam gledao i potpuno se slazem sa prethodnim komentarima je da Kaludjerovic nema mesta ni na klupi, najblaze receno.
Nereseni odlasci su posebno opasna stvar, nezvisno od kvaliteta pojacanja.
Mislim da je i Mezenga bio daleko kvaltetniji igrac od Kaludjera, a uverili smo se tokom jeseni koliko je dobijao sansu. Ja sam sklon bio da verujem i da je bio u blagom bojkotu ostalih.
Gledajuci snimke sa pipremnih utakmica, mislim da Filip Jankovic, Filip Stojkovic, Mladenovic, Ozegovic, Krneta, Djurickovic…moraju dobiti ozbiljnu(ne ozbiljniju) priliku da igraju! Da li ce to tako biti pored Kaludjera, Borhe, Kadu-a, Mikica, Dimitrijevica?
Nebitan je Asamoa, bitnije su druge stvari, one oko terena.
A za te stvari sem Lukica, konacno mora odgovarati i trener, u ovom slucaju Prosinecki!
On treba odgovarati i za uigranost ekipe, izbor formacije i na kraju rezultat! Dosta je vremena proslo, krajnje je vreme!
Konacno, kakva je to prica sa nezalaganjem pojedinaca???
Takve stvari trebaju da se resavaju po kratkom postupku(kao i nedisciplina), a ne saopstavaju putem medija navijacima! Sta mi tu mozemo pomoci? Koji su nasi „instrumenti“ da resimo problem???
Da problem ostavi jos gori utisak, ne navodi se koji su to igraci! To nije korektno prema onima koji profesionalno izvrsavaju sve svoje obaveze! Stite se barabe, podelom krivice na sve igrace, nezavisno sto ostali nisu krivi.
A kada ta ista baraba „pusti korenje“, jer nije na vreme „dobila po nosu“ i primera radi uzme tablu za crtanje ili umesto da igra fudbal imitira trenera, onda imamo spansku sapunicu u javnim glasilima i na kraju otpor prema treneru i podelu na klanove koji u epilogu rezultiraju bojkotom kluba koji ja volim od kako pamtim sebe!
Gledano iz te perspektive, jesenji rezultat je vise od dobrog.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) јан 30, 2012 at 16:08

igor-Ovo mi je podiglo pritisak!Kada sam cuo da se kolebaju oko Asamoe zbog moguceg ostanka AK bas sam se iznervirao.Ne mogu da verujem da ce covek da nas zakopa svojim ostankom.Malo mu je sto nas je zakopao promasajima u odlucujucim utakmicama sa franjinim sledbenicima.Puh,ko ce da ga trpi onako nepokretnog i smotanog kako nas nervira kampujuci u ofsajdu?Dajte bre Asamou da decko pokida.Mnogo je brz i donece taj toliko neophodan kvalitet koji nismo imali odavno.Ostaje nam da se molimo Bogu da se neko zezne i kupi AK i tako nas direktno pojaca!

Reply
Zvezdas Rijeka јан 30, 2012 at 16:56

O ovome sam na forumu pisao juče, neće biti dobro nimalo ako se ovo obistini !!
Ako je već bio na transfer listi i ako se zna da ipak nije dorastao dresu Cz, onda bi ga trebalo na posudbu ako već niko neće da ga uzme ni za dž, ovako se opet postavlja pitanje ko određuje ko mora da igra i ko vuče konce, jer da se ne lažemo Robi garant ne bi htio da mu Ak igra špica !!
A ukoliko se to desi i Robi prećuti i kaže ono šablonski tipa „Andrija će doneti jaču konkurenciju…“ , i opet sve da se zataška „za dobrobit kluba“ , pašće mi u očima, jer mislim da njemu to ne treba u životu i cijenio bih da to javno kaže po cijenu otkaza, navijači bi stali iza njega, a kad se banda rastjera vrata bi mu bila otvorena..

Reply
Aleksandar јан 30, 2012 at 16:02

Kada je sledeca utakmica i protiv koga ?

Reply
Raka Delija јан 30, 2012 at 16:59

2.februara protiv Vintertura

Reply
Aleksandar јан 30, 2012 at 21:45

Hvala brate 😀

Reply
igor јан 30, 2012 at 15:36

Zbog andrije izgubicemo asamou!!!

Reply
Kizami јан 30, 2012 at 15:07

SAMO TRENIRAJTE!!! PA NA PROLECE DA GRIZETE KAO LAVOVI!!

Reply

Leave a Comment