Moja Crvena Zvezda
Архива

Каду и Бајковић продужили верност Црвеној звезди

Поуздани голман Црвене звезде Бобан Бајковић и један од најбољих појединаца у протеклој полусезони, везиста Мендеш Каду, продужили су сарадњу са нашим клубом на још шест месеци, односно годину дана. То значи да је данашњим парафирањем уговора, Бајковић играч клуба са Маракане до јануара 2013. године, док би Бразилац у Београду требало да остане до јуна 2013. године. Обојици првотимаца по претходном договору уговори су истицали у јуну 2012. године.

И поред продужетка сарадње у случају адекватне понуде, Црвена звезда ће изаћи у сусрет Бразилцу и омогућити му да промени средину већ у текућем прелазном року, за разлику од „случаја“ Бајковић, који ће већ извесно, бранити гол нашег тима и у наредној полусезони.

Повезане вести

16 comments

Danko јан 31, 2012 at 15:41

Kad ih niko neće. Užas, šta je Zvezda bogu skrivila?

Reply
Ivan јан 31, 2012 at 00:36

Sastav :

Bajkovic-Mikic,Maksimovic,Tosic,Mladenovic,
Milivojevic,Perovic,Evandro,Lazovic,
Borha,Asamoa.

Reply
veliki pravi Zvezdas јан 30, 2012 at 22:31

Evo sastav Crvene Zvezde koji bi dobar bio Kirovski ,Stojkovic ,Maksimovic ,Tosic ,Mladenovic ,Lazovic ,Milivojevic ,Miric ,Perovic ,Ozegovic i Asamoa trebalo bi o ovome sastavu Robi da razmisli

Reply
veliki pravi Zvezdas јан 30, 2012 at 22:18

Trebali bi prodat Bajkovica ,Dimitrijevica ,Kadua i Kaludjerovica ponudut upravo Crvene Zvezde gore navedene igrace Crvene Zvezde klubovima iz Rusije ,Ukrajne ,Japana ,Koreje i Amerike jer bi to pravi potez upravo Crvene Zvezde

Reply
van basten јан 30, 2012 at 22:13

jesam li skoro lepo rekao da ovaj kadu nikad nece otici.samo ce zauzimati mesto nekom mladjem i perspektivnijem igracu.ima jaka ledja.jaca od samog kluba.bajka mozemo da istrpimo ev.do leta i to ako ne istrcava u prazno i ako je svaka lopta u pet metara njegova.na leto obavezno staviti dmitrovica na gol.

Reply
Miki Delija јан 30, 2012 at 21:31

Iako bi bilo normalno da budem srecan kada cujem da neki Zvezdin igrac produzi ugovor-ova vest me nije ni malo usrecila.Jos samo da produzite ugovor sa Dimitrijevicem(Bucko) Kaludjerovic(covek zvani realizacija 2.8%) i napadamo drugo mesto u TSL-u….Sramota,gospodo,ugovor treba da produzite sa Lazovicem,Mijailovicev produziti do 2017. kao i sa ostalim mladim igracima a ovih odpadaka se treba resiti pa makar i po cenu raskida ugovora…..Sa njima nema buducnosti,sa njima je bila nikakva proslost a i sadasnjost je sumorna……

Reply
deel јан 30, 2012 at 20:42

PA OVOG KADUA I KALUDJEROVICA NECE NIKO AKO OVAKO NASTAVE IGRACE KOD NAS DO KRAJA KARIJERE, DOKLE BRE

Reply
samo brzina i brzina za nasu ligu јан 30, 2012 at 20:33

aj da probam i ja , mislim da je vreme da zamenimo spore kreativne igrace , sa brzim i agresivnim !

Bajko
Stojkovic Maksimovic Petkovic Tosic

Mijailovic
Lazovic Milivojevic
Vesovic Perovic
Asamoa

Reply
Miki јан 30, 2012 at 19:43

Gori igraci nisu mogli da produze ! OCE LI IKADA OVA DVOJICA OTICI IZ ZVEZDE ??? Bajkovic kiksara, dribla se sa igracima, zalama ih, izlazi na 20 metara od gola pa ga primi a ne sme da izadje kad je prekid ! Kadu slab, lagan kao perce, jeste da ima mozda i najbolju tehniku kod nas ali je veoma ocajan u igri 1na 1 i nema neku duel igru !!!

Reply
Mile јан 30, 2012 at 17:35

Uhuuuu, tako je Kadu care

Reply
Zvezdas Rijeka јан 30, 2012 at 16:57

Znači još jedna polusezona očaja sa Andrijom …. a taman sam se ponadao da ide na bolje..

Reply
Nenad14 јан 30, 2012 at 16:39

Kaludjerovic ce nam ….., njega se necemo otarasiti, sto znaci da Asamoa nece potpisati ugovor…

Reply
MILAN KG јан 30, 2012 at 16:35

u zurnalu pise da ostanak asamoe zavisi od kaludjerovica ako ne ode kaludjerovic asamoa otpada a ako ode asamoa ostaje

Reply
CZV јан 30, 2012 at 16:42

Bajkovic-Mikic Maksimovic Tosic Mladenovic-Milivojevic Evandro Perovic-Lazovic Kasalica Borha.Kada na leto ode Lazovic zamenice ga Miric,a kada Paseko bude uhvatio ritam on ce na levo krilo a Kasalica ce da bute prvi spic umesto Borhe.A do leta na klupi cemo imati odlicne igrace dzokere : Mijailovic,Vesovic,Miric,Asamoa,Paseko.Tu medju njima bi smo mogli i Djurickovica,Ozegovica,Stojkovica,Petkovica,Krnetu ako se neki stoper povredi.

Reply
Srdjan јан 30, 2012 at 20:24

Ne slazem se sa tvojim sastavom.Ja bih najvise voleo da probamo sa ovom formacijom i sledecim igracima :

4-4-2

Kirovski
Mikic,Maksimovic,Tosic,Mladenovic
Lazovic,Milivojevic,Evandro,Perovic
Kasalica,Asamoa

Dokle vise da lazemo sebe da Borha ima kvalitet.On zaista treba da poradi na realizaciji jer je klasican sidras,nikako ne moze da igra na krilu jer izuzetno usporava igru.Dakle prva opcija u napadu ne moze nikako da bude dok ne poradi na realizaciji.Mnogi ce reci sta kenjate sa tim 4-4-2,a ja vam kazem da ovu sadasnju taktiku ne mozemo da igramo i da nemamo kvalitet za istu.Znaci ako nesto ne stima,onda treba menjati.Proba se jedna,pa ako ne ide,opet se proba neka druga.Sa tim forsiranjem jedne taktike i ako ne ide Robi ce naneti stetu Zvezdi,a tu se vidi i ne iskustvo.Ne zna da igra na rezultat,ne zna da analizira protivnika i da postavi igru prema potrebi.Mora on jos da uci i stekne iskustva,ali to nebi smelo da se desava u Zvezdi!

Reply
Kizami јан 30, 2012 at 16:26

to je to….!

Reply

Leave a Comment