Moja Crvena Zvezda
Архива

Жуле задовољан својим играма

Филип Стојковић
Филип Стојковић

Млади првотимац Црвене звезде Филип Стојковић својим партијама на три контролне утакмице током припрема у Будви, пружио је сасвим задовољавајуће игре за прву фазу припрема, у којој је у првом плану, испред игре и резултата, стицање физичке снаге.

– Одиграо сам изузев против Зете, све мечеве по полувреме, и у суштини сам задовољан приказаним. Знам да могу, као уосталом и цела екипа много више да покажем, и верујем да ће тако и бити. Још увек смо „тешки“ од трчања, ноге нас не слушају најбоље, али када се освежимо и почнемо да радимо на техничко-тактичком уигравању, бићемо много бољи – уверен је Жуле, који је свестан да ће изборити се за место у екипи на позицији десног бека, бити врашки тешко, обзиром да му је конкурент капитен Микић.

– Сви знамо какав је Никола играч, и колико значи за наш тим. На мени је да вредно тренирам и радим, јер само тако могу да се изборим за место и минутажу. У фудбалу важи исто правило као и у животу, колико уложиш и како радиш толико ти се и врати. Мислим да могу много да напредујем уз остале саиграче и уз савете тренера Просинечког, и надам се да ће тако и бити – изнео је своје планове за наставак каријере млади Филип Стојковић, који ће у среду заједно са својим саиграчима отићи пут Анталије на други део припрема у коме је планирано да црвено-бели одиграју пет контролних утакмица, након којих би стручни штаб требало да има јаснију слику о могућностима сваког појединца у тиму.

Повезане вести

3 comments

Severac јан 31, 2012 at 01:31

Sta je sa Cocicem? Niko ga ne pominje!

Reply
MILAN KG јан 30, 2012 at 18:40

http://www.mondo.rs/sk232405/Sport/Fudbal/MONDO-_Zvezda_potpisuje_Asamou.html nadam se da je ovo istina crna mamba na marakani!!!!!!

Reply
Vladimir јан 30, 2012 at 16:24

Ne mogu da verujemda će Mikić dobiti mesto u timu pre ovog momka…….osim ako ne ode iz Zvezde ali šta ćemo ako ga niko neće 🙁

Reply

Leave a Comment