Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Човић: „Ево вам и АБА лига и Евролига, само да сачувамо животе“

Председник Кошаркашког клуба Црвена звезда мтс Небојша Човић истакао је да услед ванредног стања и ситуације изазване пандемијом вируса корона, није тренутак за причу о спорту.

Након што су Партизан и Игокеа предложили да се шампион прогласи по тренутном пласману, а Задар да се такмичење поништи, те Крка и Приморска да шампионат стане, први човек црвено-белих је гостујући у емисији „Ново јутро“ на телевизији „Пинк“ имао јасну поруку, да су у овом тренутку животи људи најбитнији.

– „Видели смо много неодговорних изјава. Ко нормалан више мисли о спорту“ – пита се Човић током гостовања на Пинку и наставља:

– „Невероватно је шта се догађа… Уздржаћу се да не дајем неке јаче коментаре на ову тему. Ево вам и АБА лига и Евролига, само да сачувамо животе.“

Повезане вести

5 comments

dusan мар 21, 2020 at 23:53

ne razumem. kakve veze ima „evo vam liga“ sa cuvanjem zivota?

Reply
Suhoj37 мар 22, 2020 at 10:40

Pa onaj Ostoja iz Partizana traži sa se Partizan proglasi šampionom. Zato i ovakva izjava kod Čovića.

Reply
Vukašin мар 22, 2020 at 13:13

Mnogo se ti nešto praviš lud! Ima veze jer onaj govnar predsednik Partizana kuka svaki dan po medijima, vrši pritisak i traži u ovakvoj situaciji da njegov klub bude proglašen za prvaka. Ni jednu izjavu normalnu čovek dao nije, jer nemate obraza i jer ste DNO! Tako da se ne pravi mnogo blesav. Kad ovo prođe nastavi da ih gaziš Nebojša još JAČE!

Reply
Mare мар 22, 2020 at 13:16

Ljudi javio se Dulo, jesi to ti Svinjoševiću?

Reply
dusan мар 22, 2020 at 18:22

pa nisam ocekivao da ste toliko napeti. upravo sam zato i pitao kakve veze ima liga sa cuvanjem zivota i zasto bi im neko dao ligu? kako ce to da spase zivote? ja bih upravo ostoji dao isti pehar koji je dat profesoru vuleticu. prema tome citajte malo bolje

Reply

Leave a Comment