Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бен: „Сад смо сви један тим“

Репрезентативац Комора и најбољи стрелац Црвене звезде у домаћем шампионату са 13 постигнутих голова – Ел Фарду Бен, послао је снажну поруку свим људима да поштују мере издате од стране Владе Србије, како би се још једном указало на озбиљност ситуације поводом пандемије корона вируса.

Црвено-бели су на сјајан начин започели пролећни део сезоне, али је фудбал морао да стане због борбе са опасним „невидљивим“ противником. Како би се што пре вратили најважнијој споредној ствари на свету, сви треба да будемо одговорни према себи и другима и да поштујемо издате мере од стране власти. Одговоран на терену, али и ван њега је Ел Фарду Бен, који се свим пратиоцима на друштвеној мрежи “Инстаграм” обратио поруком у којој их позива да следе његов пример и остану код куће.

Моја породица и ја смо добро. Сви смо живи и здрави, хвала Богу. Од првог дана поштујем прописе, остајао сам код куће и проводим време са својом децом. Играмо се и дружимо међусобно, тренирам по упутствима наших тренера. Хоћу да кажем свима да треба да поштујете правила издата од стране државе, у којој год земљи да се налазите. Останите код куће, оржавајте хигијену, перите руке, вежбајте и останите информисани поводом ситуације. Сви смо сада један тим. Чувајте себе и сачуваћете друге – рекао је Бен.

Послушајте Бена па да се лопта опет закотрља на травнатој површини и да поново напунимо трибине нашег стадиона.

The post Бен: Сад смо сви један тим appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment