Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

24.232 – Рекорд Црвене звезде и европске клупске кошарке и даље траје

Дана 26.03.2014.године КК Црвена звезда и навијачи црвено-белих ушли су у историју Евролиге и свих европских клупских такмичења под окриљем ЕЛ.

Тог дана у „Комбанк Арени“ у четвртфиналу Еврокупа, армија црвено-белих је срушила рекорд свих европских такмичења по посећености на једном мечу. У реванш мечу четвртфинала, црвено-бели су савладали украјински Будивељник, а тај меч посматрало је – 24.232 гледаоца!

Тиме је оборен рекорд Евролиге, Еврокупа, Београдске арене и свих европских такмичења по броју гледалаца на једној кошаркашкој утакмици.

Шест година касније, то достигнуће навијача Црвене звезде који су тада, а и данас показују приврженост и љубав према црвено-белој боји – и даље је недостижно!

Уз наду да ћемо се поново радовати и уживати у великим европским утакмицама нашег клуба у будућности, КК Црвена звезда још једном аплеује на све да се придржавају свих инструкција и савета надлежних органа и да остану у својим кућама до потпуне победе над пандемијом вируса „COVID-19“.

КК Црвена звезда

The post 24.232 – Рекорд Црвене звезде и европске клупске кошарке и даље траје appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Marko мар 26, 2020 at 19:37

Crvena zvezda + Delije i Zvezdaši- jedina dobitna kombinacija! Oborićemo ovaj rekord opet mi sami, igraćemo jednu utakmicu na Marakani! Samo Zvezda!

Reply

Leave a Comment