Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Велико хвала нашим пријатељима из Кине!

КК Црвена звезда жели да изрази велику захвалност нашим пријатељима из Кине, школама које већ годинама сарађују са нашим клубом, и који су нас дирнули пажњом и бригом у тренуцима када је наша земља и цео свет погођен пандемијом вируса „COVID – 19“.

Четири школе са којима је КК Црвена звезда развила у претходном период изузетно блиску сарадњу, обавестили су наш клуб да у Београд, КК Црвена звезда шаљу више десетина хиљада маски, заштитних рукавица, заштитних одела…

КК Црвена звезда овом приликом жели јавно да изрази огромну захвалност свима који нас нису заборавили у овим тренуцима : Школама “Loudi Youqian Sports Co.,Ltd” из града Лоудија, “BoostEnergy” из Кунминга, “Universe Sport Skill Center” из града Шенжен.

Са свим школама КК Црвена звезда има потписане протоколе о сарадњи у оквиру којих је наш јуниорски погон два пута већ гостовао у Кини у мају и септембру 2019.године и изазвао велику пажњу тамошње јавности И љубитеља кошарке, о чему је клуб детаљно извештавао у прошлој години. Такође, осим гостовања јуниора, велики број деце и тренера долазио је из Кине у Београд на тренинге, обуку и школовање, такође и летње кампове КК Црвена звезда, а круна ове сарадње у наредном периоду био би одлазак сениорског тима КК Црвена звезда и још јаче везе клуба са кинеским пријатељима!

КК Црвена звезда још једном изражава огромну захвалност на пажњи, бризи и помоћи наших пријатеља из Кине, и радујемо се новим заједничким пројектима и утакмицама када прође опасност од епидемије вируса „COVID – 19“.

КК Црвена звезда

* Видео подршке наших пријатеља из Кине из прошле године током гостовања јуниорског тима црвено-белих, али и током прикупљања помоћи можете погледати овде

The post Велико хвала нашим пријатељима из Кине! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment