Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Ван Ла Пара више није играч Црвене звезде

Од јуче на платном списку црвено-бели имају странца мање, а како „ХотСпорт“ сазнаје потписан је споразум за раскид уговора са Раџивом Ван Ла Паром. Холанђанин је изразио жељу да напусти црвено-беле и Београд, а да на лето потражи нови ангажман као слободан агент.

Руководство из „Љутице Богдана“ је експресно реаговало, кратко су две стране разговарале и скоцкан је папир по ком ће бивши играч Фејенорда и Хадерсфилда добити плате током ангажмана од 31. августа закључно са мартом ове године. Ван Ла Пара је по доласку из Енглеске потписао уговор до 30. јуна 2022. године, али је зимус после припрема на Кипру тренер Дејан Станковић одлучио да га “прецрта” као Кањаса и Жандера. Крилни нападач је уписао 16 мечева, један гол и две асистенције, а на терену је укупно провео 957 минута.

Звезда ће покушати да и са Кањасем и Жандером постигне споразум, а да они на лето могу да пређу у други клуб. Ови потези су очекивани, али све је убрзала криза са корона вирусом и исти принципи биће примењени за појединце који нису у плану Црвене звезде за наредну сезону.

Повезане вести

5 comments

Delije Sever Ns апр 2, 2020 at 21:54

Ja bih drugačije radio sa strancima.Ako se proceni da je neki igrač za Czv dovesti ga na jednogodišnju pozajmicu uz primanja standardna za naše uslove.Dati mu 100hiljada za pozajmicu od 1 godine.I ako zadovolji dati mu ugovor na 2 godine…uz povećanje plate za prvu godinu za 50%…a druge godine za 100%…Stim u ugovoru napraviti tako da ima bonuse za osvojen kup,prvenstvo,odrediš jednu civru do 20% ako osvoji kup,prvenstvo 30%…Ligu uefa 40%…Ili ako uđe u Ligu Šampiona 50% od ugovora i to da je platforma za sve.Normalno da bi ostvario bonuse mora da je na terenu barem 70% utakmica…A šta to znači,ako odigra 70% utakmica znači da vredi dresa Czvezde.E onda bi se igrači borili i grizli da se dokazuju,zarade i sa bonusima da dođu uz neku ekstra zaradu za naše uslove i da se na kraju prodaju za više.Mi smo kao klub malo poleteli sa platama od 40,50,60 hiljada e mesečno.Plata precednika drzave je 1000e sa čime ti momci zaslužuju tolike plate ako im se nesviđa nek idu pa nek igraju gde god hoće.Plata u Rumuniji kapitenu Steaue je 15hiljada e mesečno on je najplaćeniji pa idu dole 12,10,8,5,3 hiljade e i svi igraju i svi zadovoljni.To je model po kojem mi treba da funkcionišemo da bi se izvukli iz krize a ne dovoditi tamo nekog Kafua,La parlu,Kanjasa i ostale i bole ih ona stvar za Klub i Cz bitno im je da uzmu 500,600,700hiljada e godišnje pa makar i sedeli na tribinama a zabole ih za klub i rezultate.Sad je prilika da se otarasimo tih lažnih igrača i ko hoće da prihvati smanjenje plata taj je ta Zvezdu i ona mu je u srcu a ko neće odma iz Zvezde Ćaos…U Grafičaru imamo Pantovića,Odadu,Maronga,Erakovića,Konatora,Stanojeva i ti momci vole Czvezdu i njima odma dati šansu sad i garantujem za godinu,dve od njihovih transfera Zvezda bi izašla iz agonije i krenula bi prema normalnom funkcionisanju.Zamislite toj deci ponuditi 3,4,5 hiljada e mesečno pa oni bi ujedali da se dokažu a ne ovi umišljeni igrači.Mislim da sam u pravu 100%.

Reply
Mare апр 2, 2020 at 19:32

Katastrofa jedna i menadžerska kombinacija

Reply
Горан__2469 апр 2, 2020 at 19:32

Хвала ти Боже, један од најгорих играча икада…

Reply
Јован Јовановић апр 2, 2020 at 19:31

Једна БРУКА И СРАМОТА, за овог „играча“ треба да одговара онај ко га је довео као појачање за Лигу шампиона!

Reply
krvavi zvezdas-DE апр 3, 2020 at 18:08

TERZA-PJANOVIC…tandem koji poceo da vraca nasu zvezdu od pre 5g..od 20 igraca sve bitange doveli i delili pare u dogovoru

Reply

Leave a Comment