Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Наставља се онлајн продаја карата за прославу рођендана

Фудбалски клуб Црвена звезда наставила је са хуманитарном акцијом, без обзира на актуелну комплексну ситуацију у земљи. Интернет продаја и даље траје преко сајта iticket.rs и важиће за прву следећу утакмицу која буде одиграна уз присуство публике на нашем стадиону, а до сада је продато 3403 карте. Цео приход је намењен Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији.

Хуманитарни аспект планиране прославе 75. рођендана клуба се наставља. За меч са Напретком било је продато 2.020 улазница, а до сада је путем интернет продаје карата продато нових 1383 улазнице за прву следећу утакмицу која ће се играти на стадиону „Рајко Митић“. Очекујемо да ће наши навијачи наставити са куповином карата, јер ће оне, без обзира за који су меч купљене, моћи да се користе на првој наредној утакмици која буде могла да се одигра на нашем стадиону уз присуство гледалаца. Сав приход од карата по цени од 75 динара иде у хуманитарне сврхе одељењу за нефрологију Универзитетске дечје клинике у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији.

Улазнице могу да се купе преко сајта iticket.rs и надамо се да ће на првој утакмици кад се буду стекли услови да се она одигра пред гледаоцима Маракана бити испуњена а хуманитарна акција бити што успешнија.

Будимо хумани, напунимо Маракану и помозимо Тиршовој!

The post Наставља се онлајн продаја карата за прославу рођендана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment