Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: „Играчи су показали високу свест и одговорност према клубу“

Оно што је најављено недавно добило је епилог, фудбалери Црвене звезде пристали су на смањење зарада.

Информацију је данас потврдио Звездан Терзић у изјави достављеној медијима. Иако се можда након изјаве капитена Милана Борјана чинило да преговори овим поводом неће ићи глатко, завршени су брзо.

Генерални директор црвено-белих Терзић је нагласио да су играчи услед економске кризе пандемијом коронавируса сами предложили клубу умањење зарада за 50 посто.

– „Задовољство ми је да саопштим да су играчи Црвене звезде и овом приликом показали високу свест и одговорност према свом клубу. То је доказ да нисмо селектирали само добре играче већ и добре људе. Данас су Управи клуба у писаној форми доставили документ који између осталог садржи предлог за умањење плате од 50 одсто у наредна три месеца, а да о евентуалном умањењу зарада за наредни период разговарамо у јулу када финансијске последице пандемије буду јасније видљиве. Прихватање оваквог предлога био би само део мера које ФК Црвена звезда спроводи у циљу смањења трошкова пословања, а све са намером да са што мање последица пребродимо предстојећу кризу“ – истакао је Звездан Терзић.

Повезане вести

1 comment

Kostadin апр 5, 2020 at 11:03

Marš iz ZVEZDE grobare- janičare!!!

Reply

Leave a Comment