Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Боаћи: „Изаћи ћемо из овога још јачи“

После одличних припрема у анталијској регији, без пропуштеног тренинга, Ричмонд Боаћи се поново повредио у невреме. Последњи вечити дерби завршио је у сузама. Због болова у задњој ложи напустио је терен у финишу првог полувремену. Пропустио је победе портив Мачве и Напретка, али се очекивало да ће бити спреман за почетак плеј-офа.

– „Опорављао сам се од повреде, али сада сам 100 одсто здрав и могу да тренирам по свакодневном програму који добијам од Звездиних тренера. Имам неопходне справе за вежбање, направио сам теретану код куће. Радим вредно, али било би лепше да сам са саиграчима“, испричао је нападач из Гане за клупску телевизију, уз напомену да му поред саиграча недостаје и лопта.

Ипак, верује да ће ускоро видети клупске саиграче.

– „Много ми недостаје лопта, играм фудбал од малена и месец дана без лопте ми је прилично чудно, али морамо да будемо дисциплиновани. Изаћи ћемо из овога још јачи“.

Боаћи је објаснио како тренира у изолацији.

– „Није лако, прво трчим 7-8 километара, а онда вежбе за једну, па за другу ногу због повреда које сам имао. У овој ситуацији трудим се да радим и више него уобичајено, јер недостатак утакмица може да утиче на играча, а битно је да се вратимо што спремнији када све ово прође.“

Истакао је и да му са стадиона највише недостају навијачи црвено-белих, а поруку је имао не само за њих, већ за све у Србији.

– „Знам да је ово тешко време за све, зато је битно да се држимо заједно. Верујем да ће овај вирус ускоро проћи, а до тада останите код куће.“

Повезане вести

Leave a Comment