Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Мијаиловић: „Црвена звезда жели да се првенство настави у формату који је предвиђен“

Чека се званична одлука о завршетку фудбалског првенства у Србији. Црвена звезда је изричита у жељи да се првенство настави и заврши по формату који је предвиђен, а то је 37 кола заједно са плеј-офом и плеј-аутом. Наравно, то диктирају пандемија корона вируса, као и УЕФА чији се став чека око календара такмичења за ову и следећу сезону. За „hotsport.rs“ из Црвене звезде говорио је први човек клуба Светозар Мијаиловић:

– „Искрен да будем још увек нисмо разговарали о томе, али прва изјава генералног директора Звездана Терзића је и став клуба, а то је да Црвена звезда жели да се првенство настави у формату који је предвиђен. Наравно, то зависи од два фактора, један је када ће се пандемија вируса завришити и други када ће у Србији проћи ванредно стање. Ми пратимо инструкције УЕФА и жеља нам је да се првенство заврши онако како је то усаглашено пре његовог почетка. Ако због недостатка времена буде морало да се игра другачије прихватићемо сугестије, али да сачекамо развој ситуације и одлуке УЕФА“ – рекао је за ХотСпорт први човек Црвене звезде, Светозар Мијаиловић и додао:

– „Било би коректно због тимова који се боре за Европу и опстанак да се заврши лига све заједно са плеј-офом и плеј-аутом. Надам се да ће се криза убрзо завршити и да ћемо имати довољно времена да се све по полану настави. Понављам, сачекаћемо став УЕФА који је за сада такав да првенства морају да се наставе.“

(извор/фото: hotsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment