Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци доносили поклоне и осмехе

Фудбалери Црвене звезде данас су после завршетка најдужег полицијског часа уведеног због пандемије корона вируса, наставили са акцијом доношења на кућну адресу пакета помоћи нашим члановима и ветеранима клуба старијим од 65 година. Данас су у домове старијих суграђана у Београду осмехе доносили омладинци Мирко Миликић и Александар Лукић.

Јединствени подухват да у време Ванредног стања првотимци Црвене звезде и омладинци нашег клуба доносе помоћ старији звездашима на њихове адресе сјајно је прихваћена у звездашкој јавности. Много лепих речи подршке и похвала смо добили, а ми смо са још више ентузијазма Брендирани аутобус нашег клуба, поклон Фондације за потребе Омладинске школе, поново је шпартао Београдом и овог пута пакете помоћи на општини Вождовац доносили су наши сјајни омладинци Миликић и Лукић, који су били прави хит овосезонске Лиге шампиона за младе.

Нашпи бисери су са лакоћом стизали од врата до врата на великој општини а стигли су да се упознају и са изузетним голгетером Стевом Остојићем који им је упутио понеки савет, али дао и низ похвала. Две кесе поклона, један од клуба а друга са наменском робом обезбеђена уз помоћ бетинг партнера компаније „Моцарт“ стигле су на адресе и др. Миљка Ристића, нашег познатог кардиолога и члана Управног одбора, као и код председника секције ветерана Црвене звезде Александра Салета Марковића.

Било ми је велико задовљство што сам могао данас да помогнем нашим старијим члановима клуба и ветеранима. Био је ово мали гест пажње начег клуба. Драго ми је да су сви здраво, надам се да ће остати код куће до краја ове пандемије и да ћемо се ускоро видети на стадиону – били су утисци Александра Лукића.

Узбудљив дан доживео је Миликић.

Драго ми је што сам део ове велике хуманитарне акције. Била ми је част што сам могао да измамим осмехе наших старијих звездаша. Овим гестом је Црвена звезда доказала да је велики клуб. Пауза се одужила, мало нам је и досадно да тренирамо код куће и једва чекамо да се вратимо на терен и наставимо са првенством – истакао је Мирко Миликић.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити да разноси пакете помоћи на адресе верних звездаша у Београду али и Србији.

The post Омладинци доносили поклоне и осмехе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment