Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Шакота: „Ако се Евролига и АБА лига наставе неће бити регуларно“

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота говорио је о кризи проузрокованој корона вирусом.

Тренер црвено-белих истакао је да је у сталном контакту са првим човеком клуба Небојшом Човићем и да нису оптимисти по питању наставка сезоне.

– „Колико год размишљамо кад ће и како да се заврши… Чујемо се сви у клубу и разговарамо, са Небојшом често разговарам на ту тему. Нисмо баш оптимисти да ће се било које такмичење наставити. Свима је јасно да ситуација није нимало лака. Нико не може да каже да ће оног тренутка када попусте мере, и када крене нека комуникација између земаља, да ће то све функционисати као пре. Биће потребно доста времена, немогуће је бити оптимиста“ – рекао је Драган Шакота за ТВ „Арена спорт“.

Он је додао да би у случају наставка Евролиге и АБА лиге првенства била нерегуларна.

– „Дај Боже да се деси као са САРС-ом, да нестане за седам дана и да се слика толико поправи да можемо да доносимо неке идеје како да се заврше одређена такмичења, да добијемо прваке и учеснике неких такмичења, од прве лиге до Евролиге. Шта год да се деси, не сматрам да ће то да буде регуларно јер много компонената утиче на то да такмичење не буде ни приближно као у тренутку када је прекинуто“ – закључио је Драган Шакота.

Повезане вести

Leave a Comment