Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Ово су били дани високог напона

КК Црвена звезда прославио је недавно 75 година постојања. У том период црвено-бели су освајали трофеје, бележили врхунске резултате, а оно што емоцира највеће успомене код навијача јесу бројне историјске утакмице. У модерној историји Црвене звезде није било великана који није положио оружје пред црвено-белима и ови тешки моменти за све нас, када је спорт у другом плану и када је у току борба са опаким противником у циљу сачувања здравља, били су мотив за менаџмент клуба да завири у пребогату архиву. Великим напором клуб је дошао у посед снимака многих евролигашких спектакла који су писали модерну историју клуба, али и бројних других утакмица.

Са поносом, обавештавамо вас да ћете у наредном периоду, само на званичном yоутубе каналу КК Црвена звезда мтс имати прилику да се још једном подсетите бројних спектакла у режији црвено-белих првотимаца и навијача који су читав свет остављали без даха. Погледаћемо још једном бројне мечеве из ере када је по мишљењу многих Црвена звезда била најбоља екипа Европе, али и завирити у архиву утакмица које су доносиле трофеје и историјске успехе. Из различитих временских, али готово једнако успешних, епоха.

Пратите клупски сајт, друштвене мреже клуба и учествујте у занимљивим квизовима који ће проверити ваше знање о историјским утакмицама. Ово су били дани високог напона, дани када су очи целе Европе биле уперене у Београд и када је црвено-бела боја доминирала европском кошарком.

Останите код куће, гледајте Црвену звезду у њеном најбољем издању, а када победимо невидљивог противника поново ћемо се наћи на месту које сви највише волимо и поново писати неку нову историју.

Звездаши, уживајте! И останите код куће.

Почињемо у среду са утакмицом Црвена звезда мтс – Фенербахче из сезоне 2016/2017. Спектакл који се добро памти и даље препричава.

The post Ово су били дани високог напона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment