Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бен и Конатар одушевили старије звездаше

Акција Црвене звезде за помоћ члановима клуба и ветеранима старијим од 65 година ушла је у пети дан а на Звездари су уз лепо време пакете помоћи и осмехе делили наши првотимци Ел Фарду Бен и Марко Конатар.

Знао је нападач са Комора да је игром и головима одвано постао миљеник навијача, а да их је посебно обрадовао недавно кад је продужио уговор са клубом. Међутим, није ни сањао да ће му се људи, којима је делио помоћ, толико обрадовати и тако лепо говорити о њему и његовом значају за клуб.

– Задовољан сам због акције, срећан јер сам имао прилику да помогнем на овај начин, посебно нашим навијачима и ветеранима. Они су веома важни за клуб и за нас играче. Срећан сам што смо и ми играчи директно учествовали у акцији која је посебна – истакао је Бен, а затим признао да није веровао да га навијачи толико воле – Знао сам да сам им драг, али овако искрене реакције и лепе речи једноставно нисам очекивао. Лепо је знати да ме навијачи до те мере воле а ја се надам да ћемо се убрзо вратити на терен и да ћу моћи да им узвратим за ту љубав коју ми исказују.

Нешто већа гужва по улицама Београда није сметала нашем новом клупском аутибусу да се пробија до адреса на којима смо данас испоручивали пакете које смо обезбедили у спрези са нашим ексклузивним бетинг партнером „Моцартом“. Млади леви бек Марко Конатар је такође био одушевљен реакцијом старијих звездаша.

Јединствена акција која показује колико је Звезда велики клуб и колико пажње поклања свима. Драго ми је да смо могли да помогнемо старијим звездашима на овај начин. Нема особе коме ово стање лако пада, нашим старијим члановима и ветеранима сигурно најтеже пада ова ситуација и изолација али важно је да остану код куће, да се чувају па да се опет видимо на Маракани. Ми играчи тренирамо и једва чекамо да све ово прође па да се вратимо на терен и наставимо тамо где смо стали – истакао је Марко Конатар.

Акција Црвене звезде се наставља и сутра када ће старијим звездашима неки нови играч у домове донети мали знак пажње нашег клуба.

The post Бен и Конатар одушевили старије звездаше appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment