Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бабић на рођендан у звездашкој акцији

Срђан Бабић је данас прославио 24. рођендан и одлучио је да га посебно обележи тако што је заједно са Миланом Гајићем доносио весеље и радост у домове старијих чланова и ветерана клуба у великој акцији Црвене звезде која се данас спроводила од Банатских Карловаца до Земуна.

Пакете помоћи које је Црвена звезда обезбедила уз помоћ ексклузивног бетинг партнера „Моцарта“, имао је необичан осми дан јер је две кесе у домове старијих звездаша доносио Бабић и то на свој рођендан. Међутим, чак и у ово време Ванредног стања испоштован је клупски обичај да слављеник добије рођенданску торту а њу је саиграчу и пријатељу још из времена омладинске селекције која је на Новом Зеланду 2015. освојила титулу првака света за играче до 20 година, уручио Милан Гајић.

Лепо изненађење, хвала и Гаји и свима у клубу што су се сетили мог рођендана и у овој ситуацији. Али, од Црвене звезде се и очекује да увек буде највећа и да обраћа пажњу и на најмање ситнице – рекао је Бабић – Ово ми је трећи рођендан у Звезди и већину сам у животу прославио у јеку сезоне. Овај је специфичан, памтићу и ово место где сам дувао свећице. И необично ми је велико задовољство што сам био у прилици да на овај мени драг дан улепшам живот старијим звездашима. Бар на трен, јер ово је пре свега знак пажње Црвене звезде која је још једном показала да је највећа – рекао је Бабић.

Наши дефанзивци имали су прилично напоран дан јер црвено-бели караван на чијем је челу увек нови клупски аутобус који је Фондација купила за потребу Омладиснке школе ишао од Банатских Карловаца до Земуна…

Мени је необично драго да сам учествовао у овој акцији. Да сам видео ведре, позитивне људе, насмејана лица. Били смо добродошли где год смо се појавили, помогли смо колико смо могли и жеља ми је да се више никад овим поводом не дружимо – истакао је Гајић.

Акција Црвене звезде се наставља и сутра, на врата времешним звездашима поклоне ће доносити неки од играча првог тима или омладинаца.

The post Бабић на рођендан у звездашкој акцији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment