Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Борјан са сином обрадовао најстарије звездаше

Велика акција Црвене звезде, која заједно са бетинг партнером компанијом „Моцарт“ свакога дана дели пакете помоћи члановима и легендама клуба старијим од 65 настављена је и данас, када су на врата најстаријих звездаша пакете, али и осмехе доносили капитен Црвене звезде Милан Борјан заједно са сином Филипом.

Европски и светски првак показује своју величину. Већ 10 дана црвено-бели аутобус обилази најстарије звездаше и доноси им осмехе управо испред њихових домова. Данас је бројне звездаше у Земуну својим доласком обрадовала Звездина хоботница и предводник чете Дејана Станковића, Милан Борјан.

Са по две кесе, једном потрошачком која је обезбеђена уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и другом, састављеном од сувенира нашег клуба, наш капитен је делио од врата до врата члановима и легендама клуба старијим од 65 година.

Оно по чему се овај дан разликује од других, јесте управо то што је наш први чувар мреже са собом повео и свог малишана Филипа, који је са маском на лицу заједно са татом делио пакете и осмехе звездашима. Много локација су заједно у Звездином аутобусу обишли, попричали су са људима који су одушевљено разговарали са нашим капитеном, а неки од њих су нам показали и њихову импозантну колекцију дресова нашег вољеног клуба.

Веома леп гест свих нас из Црвене звезде. Мислим да су сви људи били пресрећни када су нас видели, што су и показали када су нас дочекали испред њихових врата. Показали смо још једном да Црвена звезда мисли о својој породици. Мени је много драго што сам управо део тога. Звездашима бих поручио да се стрпе још мало, надам се да ћемо убрзо истрчати на терен Маракане и да поново чујемо тај хук са трибина. Надам се да ће их бити што више, ускоро се покрећу сви мотори и Звезда креће опет да меље – нагласио је Борјан.

Звездин аутобус ће и од понедељка поново обилазити наше најстарије чланове, а пекете ће делити неки други фудбалери.

The post Борјан са сином обрадовао најстарије звездаше appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment