Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеСпортско Друштво

Дигитал маркетинг: Црвена звезда у врху Европе!

КК Црвена звезда је већ годинама у самом врху по јачини дигиталних канала комуникацији у сфери дигиталног маркетинга (платформе друштвених мрежа на којима су активни сви светски и европски клубови).

То је податак на који смо посебно поносни, баш као и на сервис за чланство ‘’Звездаш’’. На тај начин сви којима је црвено-бела боја у срцу имали су прилику да постану чланови вољеног клуба и остваре бројне бенефиције, а Клуб је препознао модерне трендове и своју снажну подлогу на друштвеним мрежама, коју је стекао уз годинама предани рад менаџмента клуба, највише је користио да буде у сталној комуникацији са члановима, звездашима широм Европе и света, као и бројним љубитељима кошарке из свих делова планете.

Чак и у време када се води велика борба на светском нивоу са пандемијом вируса „Covid-19“ и када кошарка није у првом плану, већ здравље свих нас, клуб је активан. Свесни тога да кошарка свима недостаје, приуштили смо свим звездашима да се подсете историјских утакмица путем Јутјуба и Фејсбук платформи. И не само то, уз помоћ клупског партнера компаније ‘’Bel Medic’’ константно смо подизали свест грађана на који начин најбоље могу да се заштите, компанија ИДЕА и клуб били су активни у давању савета, али и у помоћи најугроженијим сународницима, а првотимци Црвене звезде су поделили са навијачима како проводе време код куће и давали корисне савете да у ово злоћудно време некако одржимо форму и наставимо да се бавимо спортом. Свакако се ту издваја феноменалан Евролигин серијал ‘’Billy Gym’’ који је побрао бројне симпатије што због сјајних тренинга које је водио првотимац црвено-белих Били Берон, а што због сјајних гостију из света кошарке које је окупио на Евролигиној Инстаграм платформи.

Овакве активности су и статистички пропраћене, а најбољи увид у њу дао је портал “Deportes & Finanzas” који је специјализован за праћење ових трендова и редовно обавештава светску публику о активности свих спортских колектива у свим спортовима. Мери се број интеракција навијача на свакој од друштвених мрежа (број акција које навијачи/публика исказују на стварима које клубови објављују).

У марту месецу КК Црвена звезда мтс је заузела треће место по популарности у Европи међу свим кошаркашким екипама на тренутно најјачој и најпопуларнијој мрежи Инстаграм. Испред црвено-белих су били само Реал Мадрид и Фенербахче, клубови са великом базом навијача широм Европе.

У Србији већ месецима црвено-бели у фудбалу и кошарци доминирају. Када се погледа цела 2019. година, на Инстаграму је КК Црвена звезда имала 6.520.000 интеракција, док је ФК ЦЗ први са 33.3 милиона. Иза црвено-белих су КК Партизан и ФК Партизан који заузимају треће и четврто место.

Такође и ако се у обзир узме Твитер од почетка 2020. године до данас, црвено-бели заузимају убедљиво прва два места у Србији.

Звездаши, хвала на поверењу и признању за уложен труд менаџмента црвено-белих. Покушаћемо да вам донесемо још интересантног садржаја да бисте лакше пребродили ова тешка времена, а сви се надамо да ћемо ускоро изаћи као победници и вратити се стварима које највише волимо. За нас то је кошарка и прилика да се надмећемо са најбољима у Европи, а црвено-бели кошаркаши, навијачи и менаџмент су показали да је нашој Црвеној звезди управо ту и место.

The post Дигитал маркетинг: Црвена звезда у врху Европе! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Marko апр 28, 2020 at 21:40

Bravo Zvezdo!!!

Reply

Leave a Comment