Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаДруги пишуНајновијеОдбојка

Одбојкашка првенства и званично окончана

Извршни одбор Одбојкашког савеза Србије, председништво Одбојкашког савеза Србије и директор такмичења ОСС, на електронској седници, одржаној у уторак, 28. априла, донели су одлуку да се прекидају и сматрају окончаним такмичења у Банка Поштанска штедионица Супер лиги, Првој лиги и Првој Б лиги за такмичарску 2019/2020. годину.

Проглашавају се победници прва три ранга такмичења према затеченом стању. ТЕНТ из Обреновца у конкуренцији сениорки и Војводина НС семе из Новог Сада у конкуренцији сениора проглашавају се за прваке Србије, односно победнике Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2019/2020.

Када је у питању наш клуб одбојкашице Црвене звезде сезону су окончале на четвртој позицији Мини лиге а пласман од 1. до 6. места. Наше девојке су у 23 меча оствариле 13 победа и десет пораза уз укупно освојених 40 бодова. Са друге стране црвено-бели одбојкаши имали су приично лошу сезону иза себе. Кроз Мини лигу за пласман од 7. до 10. места тражили су опстанак у одбојкашкој елити и на крају су првенство окончали на 8. позицији са скором од осам победа и 14 пораза уз укупно освојена 24 бода.

Повезане вести

Leave a Comment