Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Петровић: „Ужелео сам се Маракане“

Помоћни терени Црвене звезде поново су пуни, јер су се изабраници Дејана Станковића вратили у тренажни процес и у три групе од по осам фудбалера извршавају све обавезе према предвиђеном плану. Млади Петровић је изразио задовољство повратком на Маракану и тиме што после дужег времена може да тренира са саиграчима.

Лепо је тренирати напољу после дужег времена. За сада су то тренинзи са циљем да нам се врати осећај за лопту. Данас смо играли и мали фудбал и могу да кажем да нам је баш пријало. Пресрећан сам што смо се вратили, јер сам се заиста ужелео Маракане. Успели смо већ да наместимо главе, знамо који су нам циљеви што се тиче ове сезоне и покушаћемо да их остваримо освајањем дупле круне – почео је Петровић.

Везиста из Крупња истиче да постоји велика разлика између тренирања у четири зида и рада на помоћним теренима нашег стадиона.

– Максимално смо тренирали и у изолацији. Постајало је све теже како је време одмицало, али знали смо који су нам циљеви и обавезе. Професионалци смо и морали смо да останемо физички спремни за повратак на терен и завршницу сезоне. Не може то да се пореди са групним тренинзима. Много је занимљивије када сви заједно тренирамо.

Открио је Петровић и да су му много недостајали саиграчи.

Атмосфера ми је највише недостајала. Сви знају да смо сјајан колектив и баш смо се међусобно ужелели једни других. Види се на нашим тренинзима колико смо сви насмејани, срећни и задовољни због повратка на терен – подвлачи Петровић.

The post Петровић: Ужелео сам се Маракане appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment