Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Мијаиловић: „Лепо је видети фудбалере на терену“

Фудбалери Црвене звезде су се после више од месец и по дана вратили на помоћне терене „Маракане“ и поново ушли у тренажни процес. Узбуђен због тога што ће се лопта поново закотрљати на највећем стадиону у Србији је и председник нашег фудбалског клуба Светозар Мијаиловић.

Још увек нисам ту, али свакодневно гледам прилоге са тренинга. Види се радост фудбалера и стручног штаба што су се вратили на терен и што су поново на окупу. Зна се да је то незамењиво код играча у њиховој припреми за такмичарске утакмице. Радостан сам и ја због тога што су се вратили на терен, а похвалио бих и људе који су припремили све услове да се тренинзи спроводе на квалитетном нивоу, поштујући све прописане одредбе. Милина је видети насмејане фудбалере Црвене звезде који се спремају за наставак такмичења – почиње Мијаиловић.

Председник нашег клуба поносан је на то како је Црвена звезда функционисала у овом периоду, као и на акције које је наш клуб спроводио.

– Функционисали смо као сат. Презадовољан сам што је клуб показао да и у оваквој ситуацији може да ради беспрекорно, поштујући све прописе. Упркос свему, успели смо да будемо први и да предњачимо у акцијама које смо спроводили током пандемије и веома сам поносан због тога. Примарна оријентација Црвене звезде је да буде друштвено-одговорна и то смо успели да спроведемо. Што се тиче акције доношења пакета помоћи за чланове старије од 65 година, добио сам много позива и речи захвалности. Рекли су да им то много значи и да су поносни на Црвену звезду због тога. Хуманитарне акције су само наставак свега онога што и иначе радимо. Сезонске улазнице смо и раније даривали, а овог пута смо то поклањали медицинском особљу и лекарима.

Говорио је Мијаиловић и о даљим плановима, али и акцијама везаним за Црвену звезду.

Имамо јасан циљ што се тиче чланова, а то је да достигнемо цифру од 50 хиљада активних чланова. У овом тренутку смо се зауставили на 28 хиљада, од чега 13 хиљада сениора, уз 1.000 јуниора са плаћеном чланарином, а остали су млађи од 15 година. Очекујем да ћемо плаћањем чланарине сви допринети побољшању, пре свега Омладинске школе, као и ветеранима нашег клуба. Очекујем да ће бити и донаторских акција, јер започете активности везане за Омладинску школу треба да приведемо крају, а то ће бити отежано збоб услова у којима се тренутно налазимо. Тешко ће радови који су планирани моћи да се заврше у пројектованом времену, али покушаћемо да нађемо решења која би допринела спровођењу започетог – закључује Светозар Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Лепо је видети фудбалере на терену appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment