Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

И СТК Црвена звезда креће са активностима

Након пуна два месеца суспензије спортских активности полако попуштају. Многи спортисти већ су се вратили каквом, таквом тренажном процесу и припремама за наставак такмичења, а како се сазнаје ускоро ће и стонотениски спорт почети да се враћа у нормалније токове.

Стонотенисерке и стонотенисери Црвене звезде у понедељак 11. маја окупиће се у дворани на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ и одрадиће први тренинг. Како се сазнаје биће то и почетак припрема за наставак сезоне који је према још непотврђеним информацијама заказан за 1. јун.

Да подсетимо, црвено-беле стонотенисерке у моменту суспензије такмичења заузимале су пету позицију на прволигашкој табели са скором од десет победа и четири пораза и са 24 освојена бода имају само два бода мање од тренутно другопласиране екипе новосадског Флипа, а с`обзиром да наше девојке имају и меч мање одигран јасно је да ће им наредни период донети велику борбу за пласман у елитни ранг српског женског стоног тениса.

Са друге стране наши стонотенисери у моменту прекида такмичења били су трећепласирана екипа Супер лиге Србије са 27 освојених бодова што је само бод мање од водећег двојца зрењанинског Баната и новосадског Радничког, али црвено-бели имају и меч мање одигран против екипе Бачке Паланке која се налази на дну суперлигашког каравана и боље су пласирани једино од фењераша екипе београдског Партизана. Потпуно је јасно да ће наши момци у наставку такмичења водити велику борбу за освајање лидерске позиције пред старт плеј-офа и коначне борбе за шампионски ловор.

И девојкама и момцима у црвено-белим дресевима желимо пуно среће на почетку припрема и да у наставку такмичења остваре жељене резултате.

Повезане вести

Leave a Comment