Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаПрипремеТрансфериФудбал

Јанковић остаје у Звезди!!!

Пресудила љубав - Филип Јанковић остаје у црвено-белом

Како се незванично сазнаје, млади фудбалер нашег клуба Филип Јанковић и наредне три године носиће црвено-бели дрес.

Наиме, после вишедневних преговора на релацији ФК Црвена звезда – родитељи Филипа Јанковића, коначно је пресудила велика жеља талентованог играча да и у будућности носи дрес најдражих боја.

Самим тим, Фића ће се наћи на списку путника за други део припрема које ће се обавити у турској Анталији. Такође, треба напоменути да  се појавила информација да је Филипова мајка пре само два дана одбила понуду лондонског Тотенхема која је како се сазнаје била „тешка“ око 3 милионац европских новчаница.

Повезане вести

54 comments

NemanjaS90 феб 2, 2012 at 12:05

Na MONDU pise da je Stefanovic rekao da je 3 godine maksimalno sto moze maloletno dete da potpise. Tek kad napuni 18, moze i duze.

Reply
marko феб 2, 2012 at 15:53

Meni ovde nista nije jasno! Kako onda „Lazar Markovic“ (isto maloletni) ima ugovor sa grobljem do 2016.god?
– Izvor informisanja (transfermarkt, ako mozda nagadju (po njihovoj proceni) sa visinama vrednosti igraca, sa ugovorima ne mogu nagadjati niti ih mogu procenjivati ), a to tvrde i celnici groblja, da ima visegodisnji ugovor…
– Stvarno mi nista nije jasno!? :/

Reply
aleksa феб 2, 2012 at 11:51

posto vidim da se ne razumete u potpisivanja profesionalnih ugovora ja cu da vam objasnim decaci koji imaju manje od 18 godina mogu maximalno da potpisu ugovor na 3 god. tek kad napuni 18 moze na duze zato je partizan cekao da markovic napuni 18 pa da potpise na duze, nemojte da pisete o necemu o cemu se ne razumete !!!

Reply
Markoni феб 2, 2012 at 12:28

E pa hvala onoj stvari da je neko ovo napisao, već mi je bilo muka od kukanja i plakanja u prethodnim komentarima. Te mogao je na 5 godina, te trebao je bar na 6 godina da potpiše, nja nja nja, šmrc, šmrc ko male devojčive bre… a niko da uključi mozak i razmisli da li je moglo više od 3 godine u ovom momentu. I ona tupava pitanja od kad se računa ugovor… pa od 2028. godine verovatno… Bože…

Reply
zivko феб 2, 2012 at 10:38

keva mu je kao djokovicevi, samo sto se oni zaduzili kod zelenasa da naprave od novaka to sto je, a ova hoce da zaradi na sopstvenom detetu…

Reply
Realan феб 2, 2012 at 10:26

Gospodja mama je pobedila,spor se vodio oko duzine ugovora,zvezda je htela da mali potpise na pet godina,ali mami se zuri da prozivi dok je „mlada“. Nikada od njega mece biti igrac nema on svoje ja njemu mama kroji sudbinu.

Reply
Luka феб 2, 2012 at 11:11

Nije bas tacno da je mama pobedila. Ona je trazila da 50% narednog transfera ide Filipu (tj. njoj), a ako ne to onda da otkupna klauzula bude 2 ili 3 miliona. Ona je znala da toliko para vec nude neki klubovi sto znaci da bi on odmah otisao. Momak je dobio dobar ugovor, ali na 3 godine. Istina to nije puno, ali s obzirom na to da je moglo i da ne bude potpisan ugovor i ovo je dobro!
Ako sada neki klubovi nude 3 miliona za njega, a imao je do juce ugovor jos godinu i po dana koliko mislis da moze da vredi za godinu dana?

Reply
NemanjaS90 феб 2, 2012 at 11:41

Za godinu dana, Jankovic je punoletan. Kada navrsi 18, keva se ne pita mnogo. E onda cemo da vidimo koliko mali voli Zvezdu, ako produzi ugovor na jos 3-4 godine, bice odlicno. S obzirom da smo vrlo lako mogli da ga izgubimo na leto, ovo je dobro.

Reply
rille83 феб 2, 2012 at 00:51

3 godine??? E sad… 3 godine od dana danasnjeg? 3 godine od kada napuni 18god? ili tri godine od kada mu istekne ovaj trenutni ugovor???
Sve u svemu on po ovome kod nas nece docekati 20-tu sto je jako zalosno i sto pokazuje da su ipak i opet menadzeri pobedili ma kolko god se klub borio protiv njih!

Reply
marko феб 2, 2012 at 01:43

+
Odlicno zapazanje! Sta je 3god za klinca od 17god, i od kada se trose te 3god?
– MIslim da je steta sto nece ostati do svoje 23god…
– Mada sumnjam, da ce i nesto igrati za ove „nove“ 3 god…

Reply
Ivan феб 2, 2012 at 03:29

On je danas prakticno potpisao ugovor na godinu ipo jer je sa potpisanim stipendijskim ugovorom god nas morao da ostane jos sezonu ipo.

Reply
Драган феб 2, 2012 at 07:50

Тако је.. штета, некада би то био потпис на 5-6 година..

Reply
kole феб 2, 2012 at 00:48

ne znam za ostale ali meni cela ova prica oko Jankovica i Zvezde je tuzna. decko koji ceo zivot sanja da vodi Zvezdu do lige sampiona okruzen rasznim menadzerima i ucenama. klub u dugovima kome Jankovic moze biti spas za buducnost. film da se snimi i knjiga da se napise. ako se zvezdasi poznaju medju sobom onda ja vidim da je Fica pravi zvezdas i dobar momak. nadam se da ce jednoga dana odlucivati sam o svojoj karijeri i da bude kao Nejmar danas,koji odbija sve da bi igrao u voljenom klubu.

Reply
milos феб 2, 2012 at 00:13

nikako ne kapiram,kako da bude deo buducnosti naseg tima i nosilac igre kad je ugovor potpisao do 2015,ako se ima u vidu da su to 3 godine do isteka i ako se uzme u obzir da ce biti u zvezdi jos dve godine i one trece biti prodat voleo bih da mi neko objasni o kakvoj to buducnosti pricate…utoliko sto koliko sad vidim momak ni telesno nije zreo da igra prvoligaski fudbal pa me bas zanima o cemu se ovde radi i kakav deo projekte robijevog on moze biti kad ce,ponovicu,ostati u zvezdi jos dve,dve ipo godine a sad trenutno nije ni fizicki ni telesno zreo za prvu ligu…

Reply
Ivan феб 2, 2012 at 00:49

Pa je l’ negde pise da on nece moci da potpise u medjuvremenu neko produzenje ugovora?

Reply
milos феб 2, 2012 at 01:15

ne pise,ali ako si malo bolje pratio situaciju ovih dana,cini mi se da je i ovo jedva postignuto,tako da nece biti produzenja,same toga,ukoliko su zeleli da on bud deo buducnosti zvezde valjda bi ugovor bio potipsan na 5-6 godine,ne na 3…tako da…

Reply
marko феб 2, 2012 at 01:47

100% si u pravu!
Ja mislim da nista ne dobijamo ovim ugovorom na 3 god… Da ostaje do 23. god, pa ajde i nekako… Ali ovako, nista… Bolje dovesti nekog vec formiranog igraca u tom slucaju, nego li pokusavati da za 2 god stvorimo od klinca igraca… (2 god, zato sto ce ga prodati godinu dana pre isteka ugovora, ako zele da zarade neku kintu)… I da se ne lazemo, od produzenja ugovora nema nista… Ja se ne secam ko je iole od nekih boljih igraca produzio ugovor sa Zvezdom!

Reply
Ivan феб 2, 2012 at 03:24

Ne slazem se! Nama je u ovoj situaciji najbitnije da se iscupamo iz dugova. Neka ga za dve godine prodamo (ako se pokaze kako se svi nadamo da hoce) za vise od 8 mil e bice super. Nama sad ne treba neko ko ce biti buducnost nego neko koga cemo uvaljati za dobre pare pa da klub pocne normalno da funkcionise. Ako bog da da Lazovica i Jankovica prodamo za 15 milki eto pola duga.

Celavi феб 2, 2012 at 00:08

Svejedno, opet bi ga osisao do glave 😀

Reply
DS 1989 феб 1, 2012 at 23:59

Kirovski
Stojkovic,Maksimovic,Krneta,Mladenovic
Mijailovic
Milivojevic,Evandro
Lazovic,Ozegovic,Jankovic
samo oni da igraju i neka zavrsimo i 4 ali zato sledece sezone oni ce da haraju evropom budite sigurni,uglavnom su svi mladji od 21 god.tako da ce ginuti na terenu pa i ako pogrese nije strasno jer su mali,a ne da gledam mikica,borhu,kaludjerovica,dimitrijevica,petkovica,kadua,a Tosic,Petkovic,Miric,Paseko u malo jace tekme i na leto ubaciti jos male iz Sopota pa da za 2 god.dominiramo u nasoj ligi i u evropi.

Reply
van basten феб 1, 2012 at 23:31

sad sve zavisi od kluba.ako budemo igrali evropu,uzimali titule i drali komsije
fica ce produziti ugovor i kasnije ce dostici lukicevu cifru od 10 miliona koja je ustvari realna za jednog talenta crvene zvezde.i ovo je dobro sto se digla ovolika frka,malo da se prica o njemu.da imamo medije kao „neki“ sutra bi se za njega interesovao mancester.prelazni rok se ovim zavrsio, burno sa zvezdom u glavnoj ulozi ,neka se tako zavrsi i prolecni deo sezone.

Reply
igor феб 1, 2012 at 23:19

Cak 30 igraca ide u tursku na pripreme,moje misljenje je da je to trebalo jos malo skresati!!!

Reply
Delija032 феб 1, 2012 at 23:10

Evo dokaza šta sam pričao,a mali će da ga produzi za još 2 godine čim napuni 18 godina!!!!!!
http://www.mozzartsport.com/vesti/11968/jankovici-odbili-i-zvezdu-i-totenhem–filip-ocajan-/

Reply
ChargerNS феб 1, 2012 at 22:58

Znači opet je Zvezda ta koja je morala da naprvi ustupak. Koje crne 3 godine? On će tek za godinu ipo -dve postati standardan i odigra polusezonu i moramo da ga prodajemo. Jel to Zvezdaš kad jedva čeka da ode? Pihhh

Reply
severna_strana феб 1, 2012 at 23:10

Brate, stavno me izludjujes, nema teksta da ti nesto ne kritikujes… Sta bi bilo da nije portpisan ugovor i da se desi da ga za godinu dana izgibimo bez evra obestecenja?!!!! Prvo, on nikad nije ni hteo da ide!!!! Zapamti to!! O njemu odlucuju drugi, jer je tek napunio 17 godina! A kao drugo, ko kaze da on nece kad postane punoletan da potpise nov ugovor?

Reply
ChargerNS феб 2, 2012 at 07:46

Neću da se svađam, jedino što ću ti reći je, VIDEĆEŠ!

Reply
Luka феб 2, 2012 at 14:19

Charger on i nije mogao duze od tri godine jer UEFA ne dozvoljava. Sta sad mi tu da radimo? Kakav ustupak smo mi napravili?

Reply
van basten феб 1, 2012 at 22:49

kevo care

Reply
Rastko феб 1, 2012 at 22:43

40.000 evra godisnje a on nema ni 20 godina… trebao je onda da potpise na 5 godina… retko se prica o parama ali ovako mlad igrac…

Reply
Душан феб 1, 2012 at 22:38

Imam osećaj da je ovo zajednička pobeda Fiće i uprave Zvezde! Zašto? Kada istekne ovaj novi ugovor, odnosno na njegovoj polovini, Fića će biti punoletan i onda će, zbog nedvosmislene želje i ljubavi prema crveno-beloj boji, sam odlučivati, kao punoletan, o daljim potezima. Potpisaće još jedan ugovor sa voljenom Zvezdom pre inostranstva…

Reply
gile феб 1, 2012 at 22:38

super….steta je samo sto je na 3 godie ali dobro,mozd nisu oni hteli vise(mislim na roditelje)

Reply
sone феб 1, 2012 at 22:26

Po moj misljeni nismo nista uradili sa trogodisnjim ugovorom,trebalo je da potpisemo na 5 godina i tek onda necemu da se nadamo…..Volio bi da nisam u pravu,al sta je tu je……..

Reply
Gile delija феб 1, 2012 at 22:26

Bucko je postao pravi diplomata. Fica voli Zvezdu i nije htao da izneveri drugove a alavi roditelji su htali da ga uniste. Sad Fico kad napunis 18 sam odlucuj jer si bolji covek od tvojih roditelja.

Reply
ja феб 1, 2012 at 22:21

3 godine?Znaci on ce za godinu i 6 meseci da ide?pa ja sam mislio da on lepo potpise bar petogodisnji ugovor da igra do minimum 21godine u zvezdi?
Ovde je jedino dobro da cemo uzeti vece pare za godinu dana nego sto bi smo sad uzeli,naravno ako on bude pokazao da je veliki potencijal!Sa svim mladim igracim treba potpisati ugovore na 6 godina i kraj.Znam da nije lako pored ovih menadzera ali tako treba da se radi 🙂

Reply
NemanjaS90 феб 1, 2012 at 22:35

Ne znam kako si izracunao godinu i po. On ima jos 1 godinu ovog ugovora, plus 3 novog. Znaci nas je jos 4 godine. U medjuvremenu postace punoletan, i on ce sam odlucivati, bez keve.

Reply
ja феб 1, 2012 at 22:46

ja mislim da nije u pitanju +3 godine nego do januara 2015 i prodacemo ga najmanje godinu dana prije kraja ugovora ako ocemo da zaradimo neke pare da vratimo te dugove.A ja bih voleo da ce se on pitati kad napuni 18 jer i ja verujem da on iskreno voli zvezdu i da ce tako biti ali za godinu dana ko zna sta moze da se desi 🙂

Reply
FRATRIA1389 феб 1, 2012 at 22:50

gresis, ako se sad potpisuje ugovor na tri godine to je to, na zalost necemo mi mnogo videti od njega kad postane pravi igrac nece ni celu sezonu biti u zvezdi, na zalost takva je situacija. mozda me Fica demantuje pa kad napuni osamnaest potpise 4 godisnji ugovor o cemu je bilo price jednom(to znam provereno, on je to sam predlozio)

Reply
Delija032 феб 1, 2012 at 22:20

Sad se vidi da bi mali i dzabe igrao jer voli zvezdu,nego bre mama( i tata ako ga ima) sa nekim lešinarima,pokušali da uzmu leba bez motike!!! Izgleda da je mali viknuo:AMA SKINITE MI SE VIŠE,HOĆU ZVEZDU I TAČKA!!!!!!!!!!
P.S. Sad Fićo pamet u glavu i srce na teren pa ćeš sledeći tim da biraš,srećno mali!!!!!!!!!!

Reply
sreten феб 1, 2012 at 22:19

Nas je Bucko najjaci..,covek to sve sa stilom odradi..,bas kako mi navijaci zelimo..,a ti Fico sad pokazi sta znas..Pozz za sve DELIJE..

Reply
I nije se proslavio!!! феб 1, 2012 at 22:33

Realno izdejstvovao je samo godinu i po dana ugovora, tako da se nije baš pokazao u ovoj situaciji iako su imali dobru startnu poziciju(1.5 godinu ugovora)!!! Ne treba biti pristrasan navijač u svakoj situaciji, treba reći kad nešto nije dobro odrađeno, a ovaj ugovor je katastrofa!!!!

Reply
gale феб 1, 2012 at 22:17

pise na mozzartsportu da nece biti klauzule i da ce mu plata biti 40k

Reply
Bojan феб 1, 2012 at 22:17

Da li je moguće da se uprava izborili za samo 1.5 godinu ugovora, jer je mu je sadašnji ugovor isticao za tačno toliko vremena za koliko su se isti izborili!!!??? Sramota!!!

Reply
NemanjaS90 феб 1, 2012 at 22:27

Nema veze. Taman kad mu bude isticao ugovor, keva nema vise sta da se pita, ima da obnovi 😀

Reply
Bojan феб 1, 2012 at 22:43

Ti si Nemanja baš optimista!!! Voleo bih da je tako ali realno da li ti znaš nekog igrača u skorijoj istoriji Zvezde koji je produžio ugovor, a da se za njega pri tom interesuju bogati strani klubovi??? Više nema pravih Zvezdaša kojima je Zvezda iznad svega, a pre svega ispred novca.

Reply
peci123 феб 1, 2012 at 22:50

Milijas..

Reply
Bojan феб 1, 2012 at 23:01

A oko njega su se lomili svi klubovi, to je isti slučaj kao sa Kaduom, niko ga nije hteo pa je produžio ugovor za 6 meseci kako ga ne bi držali na klupi i propadao!!!

Marek Hamsik феб 1, 2012 at 22:14

Majka je jedna! Ali i Zvezda takodje 🙂 valjda su zadovoljne sve tri strane :DDDD

Reply
Nebojsa феб 1, 2012 at 22:04

Ja mislim da ce on potpisati jos jedan ugovor sa Zvezdom, osim ako u sledecoj sezoni ne eksplodira, pa postane jedan od trazenijih. Svaka cast za ovo, ceo dan sam cekao ovu vest 😀

Reply
Ariljac феб 1, 2012 at 22:04

Roditelji ovog,po svemu sudeci,super decka sad tek treba da vas je sramota…Ma niste ni vredni nasih zivaca!Napred Jankovicu u prvu postavu,nisi daleko!FORZA ZVEZDA!!!

Reply
Milan феб 1, 2012 at 22:04

Koga bole … da li ce mali da ostane , postojala je Zvezda i pre tebe , a postojace i posle tebe… digla se prasina kao da je messi u pitanju .

Reply
aleksandar феб 1, 2012 at 21:54

bravo.sad oblaci trenerku i antaliji pokazi sta znas!

Reply
DejanS феб 1, 2012 at 21:54

Bravo za Filipa, a bravo i za Bucka. Sve najbolje i sto vise igara u prvom timu.

Reply
ZmajOgnjeni феб 1, 2012 at 21:54

Jadan klinac, sve sto hoce je da neku godinu igra u Zvezdi a roditelj bi ga za saku evra vec poslali na zapad samo da dozivi sudbinu Vujadina Savica…

Reply
Kizami феб 1, 2012 at 21:51

Ipak je ljubav prema klubu pobedila !!!

Reply

Leave a Comment