Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Први заједнички тренинг после 58 дана

Фудбалери Црвене звезде данас су први пут после 13. марта одрадили заједнички групни тренинг. После 45 дана рада у кућним условима у време Ванредног стања и претходних седам дана радећи одвојено у три групе по осморица, пулени тренера Дејана Станковића су сви заједно на главном терену стадиона “Рајко Митић” одрадили уобичајени тренинг.

Предвођени капитеном Миланом Борјаном црвено-бели фудбалери изашли су из тунела на главни терен нашег стадиона пуни мотива да коначно раде нормалним током. Лопта је саставни део фудбала, а играчима је јасно пријало то што су се вратили заједничким активностима на терену.

Шеф стручног штаба Дејан Станковић, заједно са својим помоћницима, задовољно је посматрао своје пулене који су са осмехом на лицу тренирали пуним интензитетом. У претходних седам дана групних тренинга по групама фудбалери су радили углавном на подизању физичке форме и координацији, а вечерашњи тренинг на главном терену Маракане подразумевао је техничко-тактичке вежбе. Касније су наши играчи били подељени у два тима како би на два гола симулирали саму игру. На терену су поред првотимаца били и омладинци Урош Благојевић и Илија Бабић који својим радом и залагањем показују Дејану Станковићу да на њих може да се рачуна. Сви “старији” фудбалери саветује своје млађе колеге и тиме показују да је свлачионица једна велика породица и да је свако добродошао.

Такође, наши чувари мреже Милан Борјан, Зоран Поповић и Андрија Катић радили су по устаљеном програму заједно са тренером Бојаном Јоргачевићем. Голмански тренинг је као и увек био интезиван, али је пријао нашим хоботницама. Млади Катић је упијао савете старијих колега, који свакодневно показује велику вољу и жељу за учењем.

Наставак првенства је заказан за 30. мај, а наши играчи су свесни да их победа дели од титуле првака Србије.

The post Први заједнички тренинг после 58 дана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment