Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

АПОЕЛ одустао од куповине Милана Јевтовића

Пандемија коронавируса је покварила посао Црвеној звезди. Њен фудбалер који је од јануара био на позајмици у АПОЕЛ-у неће остати на Кипру.

Како пишу тамошњи медији, клуб из Никозије је због пандемије решио да не искористи откупну клаузулу и да откупи Милана Јевтовића. Наводи се да АПОЕЛ једноставно не може себи да приушти да издвоји 400.000 евра на једног играча.

– „Милан Јевтовић ће да се врати у Црвену звезду или да потражи срећу у неком другом клубу“ – пише на сајту Спорт ФМ-а.

Кипарско првенство је отказано због пандемије и неће бити проглашен шампион. То представља огроман проблем АПОЕЛ-у пошто у тренутку прекида није био први на табели, па ће следеће сезоне у квалификацијама за Лигу шампиона Омонија да представља Кипар.

Јевтовић има уговор са Звездом до јуна 2021. године, тако да му нова позајмица на лето није прихватљива опција за црвено-беле уколико желе да га продају и да извуку колико-толико обештећење. Овај 26-годишњи везиста је одиграо само шест утакмица за АПОЕЛ и уписао је једну асистенцију.

У Звезду је дошао на лето 2018. године из Анталије, а претходно је играо још за Розенборг, Боде/Глимт и Борац из Чачка. За Звезду је одиграо 24 утакмице, уз учинак од шест голова и три асистенције.

Повезане вести

Leave a Comment