Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Са Дивчибара се „види“ нова Лига шампиона

Још десетак дана остало је до наставка Супер лиге Србије за сезону 2019/20. Након пуна два и по месеца фудбалери Црвене звезде наставиће борбу за бодове и поход ка 31. шампионској титули. Иако актуелна сезона тек улази у саму завршницу, увелико се праве планови за лето, летње припреме и почетак сезоне 2020/21.

Уколико се догоди оно што очекујемо, а то је да наши фудбалери буду актери финалног меча Купа Србије који је на програму 24. јуна, пулени тренера Дејана Станковића за одмор између две сезоне имаће свега око седам дана. Наиме, планирано је да старт припрема за нову сезону буде око 1. јула, с`обзиром да нови шампионат стартује 25. јула. Разлог овако раног почетка шампионата свакако је промена система такмичења у којој ће Супер лига Србије у сезони 2020/21 бројати чак 20 клубова, али и очекивања да ће европске квалификације стартовати већ 11. августа.

Истовремено, како се сазнаје ФК Црвена звезда је отказала раније планиране припреме у Аустрији и по први пут након дугог низа година комплетне припреме обавиће у Србији. Планирано је да се оне изведу у Београду и на Дивчибарима. Дивчибаре које се нлазе на надморској висини од 980 метара представљају идеално место за припреме спортиста, а наши фудбалери ће боравити у недавно отвореном хотелу „Црни врх“ који је у власништву нашег прослављеног кошаркаша Милоша Теодосића.

Повезане вести

Leave a Comment