Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Косовић, Прокић, Пашић, Ковач, Трифуновић и Владисављевић о избору у најбољу поставу свих времена

Након што су изабрани у најбољу поставу свих времена Хокејашког клуба Црвена звезда, порталу „czbg.net“ су се јавили Косовић, Прокић, Пашић, Ковач, Трифуновић и Владисављевић који су овом приликом прокоментарисали свој избор.

Гиле Косовић је рекао да би најрадије оставио другима да коментаришу његов избор, али је додао:

– “Хвала на анкети! Лепо је видети да ме се неко сећа и да сам оставио неки траг иза себе. Заиста ми је част бити део овог избора”.

Иван Прокић, се јавио из Сједињених Држава и рекао следеће:

– “Захваљујем се Звездиним навијачима, верним љубитељима хокеја, као и гласачима који су ме почаствовали да се нађем у таквом друштву”.

И трећи нападач (други по броју гласова) се јавио поводом ове анкете. Човек због којег је ледена хала Пионир одјекивала громогласно повицима “Никола Пашић“, рекао је следеће:

– “Само желим да кажем да је за мене ово велика част и да сам у понизности прихватио овај избор. Хвала играчима који су гласали за мене. Такође, желим да се захвалим и свим навијачима хокејашког клуба Црвена звезда, а посебно оним навијачима из сезоне 1984/85. Сигуран сам да ће сви тадашњи играчи рећи да је атмосфера била наелектрисана те сезоне. Навијање и подршка навијача учинила је играње много занимљивијим и то нас је мотивисало да играмо добро и да пробамо да победимо због њих у свакој утакмици. Мислим да је све то било одлично за хокеј и град Београд”.

Још један члан поставе из сезоне 1984/85, Словенац Јоже Ковач, прокоментарисао је избор у најбољу поставу свих времена.

– “Пратио сам избор и веома ми је драго да сам изабран у најбољу поставу Црвене звезде свих времена. Велика ми је част да сам одабран у екипу одличних хокејаша и велика почаст бирачима – навијачима, који су показали да се још сећају наших игара у Звездином дресу. Спортски поздрав Вама и свим навијачима Звезде!”

И други бек, поред Ковача, који је освојио и највише гласова у тој конкуренцији, Игор Трифуновић, прокоментарисао је овај избор, наравно, у свом стилу.

-“Драго ми је да су ме се сетили прави љубитељи хокеја за разлику од оних који су себе целу каријеру називали “хокејашима”…част изузетцима”.

За крај јавио се и голман Жан Владисављевић који је понео епитет најбољег Звездиног голмана свих времена. И сам Владисављевић признаје да је велика част бити уврштен у најбољу поставу поред великих имена које су били на Звездином голу.

– “Велика је част бити изабран у најбољу поставу Звезде свих времена, поготово што је Звезда имала много добрих голмана”.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment