Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Станковић: Феноменалан приступ утакмици

После успешно одрађене контролне утакмице против екипа Графичара, Дејан Станковић је истакао да је задовољан игром својих момака, као и да је срећан што Црвена звезда има толико потенцијала и у својој филијали. Такође, презадовољан је приступом својих пулена у убедљивој победи од 4:0.

 

– Приступ од стране мојих играча у утакмицама против омладинаца и сада против екипе Графичара је феноменалан. То је оно на чему константно радимо. Није битно против кога играмо, већ приступ сваком противнику. Није проблем када се погреши, али да уђемо лоше у утакмицу то не волим. Задовољан сам овом провером, добар противник.

Шеф стручног штаба црвено-белих срећан је што је његов тим коначно одиграо меч на нашем стадиону.

– Драго ми је што смо се вратили да играмо на нашој Маракани, распоредили смо минуте и полако се спремамо за наставак првенства. Имамо још четири утакмице и, надам се, све три у купу. Све тече по плану и онако како смо замислили. Такође, волим када сви на ногама напусте терен, када нема повреда ни ранијих одлазака у свлачионицу.

Звездин стратег похвалио је младе момке који су у утакмицама против првог тима показали квалитет и доказали да Црвена звезда има много талентоване деце.

– Што се тиче Звездиних омладинаца и играча Графичара, могу рећи да имају много квалитета. Ја сам упознао Ераковића, Југа и Крстовића. Они су и данас одиграли добро и потврдили да Црвена звезда на њих може озбиљно рачуна. Има ту и других играча, као и из омладинског погона, не можемо их све прекомандовати у први тим. Битно је да Црвена звезда има нешто младо и квалитетно. Са њима клуб треба да напредује и живи, тако да сам презадовољан свим што сам видео у мечевима против омладинаца и Графичара – завршио је Дејан Станковић.

Повезане вести

Leave a Comment