Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Ван Ла Пара поново на Острву

Од громогласних најава да је Црвена звезда добила огромно појачање у виду холандског интернационалца Раџива Ван Ла Паре, на крају није било ништа.

Шампион Србије успео је некако у време пандемије да се ратосиља Холанђанина и, што је најбитније у свему, ослободи се плаћања његове огромне плате. Но, није Ван па Пара отишао “празних руку“ из Београда. Одлично је наплатио сваки минут проведен у црвено-белом дресу и онај један гол у Куп утакмици против екипе Трепче.

Од обештећење, наравно, није било ништа, нападач је добио папире и слободан је у избору нове средине. Његове раније игре у Вулвсима, Хадерсфилду и Брајтону очигледно нису заборављање на Острву, па је Холанђанин добио нове понуде од енглеских тимова, једног из Премијер лиге и чак четири из Чемпионшипа.

По писању медија на Острву Холанђанина би у свом дресу радо видели у Норичу, мада су “канаринци“ пред испадањем из елите, али и у четири клуба из најјаче Друге лиге на свету, Чемпионшипа. Ради се о Блекбурну, некадашњем шампиону ове земље, затим су ту и два лондонска клуба, Квинс Парк Ренџерс и Милвол, али и велшки Свонси.

(извор: sportskacentrala.com)

Повезане вести

Leave a Comment