Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Млади плеј ФМП-а добија прилику у Звезди?

Председник Црвене звезде Небојша Човић недавно је изјавио да ће политика клуба у наредном периоду бити ослањање на домаће играче.

Како сазнаје „Maxbetsport“, млади плејмејкер Алекса Ускоковић добиће прилику да заигра за црвено-беле у наредној сезони. Очекује се да Звезда ангажује странца као првог организатора игре, док би Ускоковић, уз Филипа Човића и евентуално Дејана Давидовца би алтернативно решење. Сезона ће бити дуга, па ће садашњем или будућем тренеру бити потребно више опција у ротацији.

Ускоковић има 21 годину, а у сада већ завршеној сезони АБА лиге у просеку је бележио 4.8 поена и 2.7 асистенција. Настипао је за Србију У-18 на ЕП у Словачкој и селекцију до 20 година на шампионату Европе у Израелу.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC мај 29, 2020 at 22:37

JESTE NASE DETE I GOTIVIM GA ALI ON JOS NEMA KVALITET ZA ZVEZDU,AKO CEMO DA POCINJEMO SEZONU SA FILIPOM,USKOKOVICEM I NEKIM AMEROM KOME TREBA POLA GODINE DA SE NAVIKNE NA EVROPU JEBIGA ONDA,SLAZEM SE DOMACI IGRACI ALI NA POZICIJAMA DVA,TRI, PET,LAZIC,DOBRIC,DAVIDOVAC,DJENKA,STIMAC,KUZMIC,KURIDZA PA I SIMANIC,ALI PLEJA MORAMO IMATI VRHUNSKOK,KOJI IGRA ZA EKIPU,KOJI MOZE KUZMICA DA PROIGRA,DA DELI ASISTENCIJE,BILIJA I PANTERA MORAMO ZADRZATI,UZ PLEJA DOBROG,SIMONOVICA,BLAZICA,DANGUBICA I JOS JEDNE CETVORKE I PETICE DOVOLJNO,NE PUNO STRANACA CETRI DOVOLJNO UZ DJENKU.OVI KLOSARI IZ humske CE JOS VISE ULOZITI,crnogorci milovi ULAZU MNOGO NARAVNO BELO RADI SAD I U BARU,BICE TESKO ALI ZVEZDO IDEMO DALJE

Reply

Leave a Comment