Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Терзић: Титула потврда доброг рада

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић није крио задовољством поводом освајања нове, 31. титуле првака државе. Такође, Терзић је истакао да је нова титула плод доброг рада у Црвеној звезди, као и да верује да ће у годинама које долазе Звезда бити још доминантнија.

Желим да честитам 31. шампионску титулу свим играчима, члановима садашњег као и члановима бившег стручног штаба, свим запосленима, члановима руководства, наравно и нашим навијачима широм света. Ово је четврта титула у последњих пет година и потврда доброг рада у Црвеној звезди. Настављамо доминацију и верујем да ће тако бити и у годинама које су пред нама. Знамо пут којим смо кренули и држаћемо се тог правца – нагласио је Терзић.

Генерални директор нашег клуба не крије да се Звезда неће задовољавати постојећим успесима, већ ће из године у годину подизати лествицу.

– Црвена звезда је велики клуб, са великим очекивањима и великим обавезама. Немамо много времена за славље. Данас је нови радни дан, сутра наставак и тако у бескрајном низу. Чекају нас куп утакмице, шампионској титули желимо да додамо и трофеј Купа Србије, а онда нам следе нове квалификације за Лигу шампиона. Када водите такву институцију као што је Црвена звезда, не смете се задовољавати постојећим успесима. Морате стално подизати лествицу, имати нове снове, имати визију и размишљати дугорочно.

Терзић истиче да наш клуб константно мора да буде усмерен ка будућности.

Треба планирати како да Црвена звезда буде боља и успешнија из године у годину, како да ухвати корак са богатим европским клубовима. Зато и размишљамо о регионалној лиги, о новом стадиону, о новој модерној Црвеној звезди. Славну прошлост остављамо навијачима, ми морамо живети у будућности – закључио је генерални директор нашег клуба Звездан Терзић.

 

Повезане вести

Leave a Comment