Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Тедић и Спиридоновић пред вратима Маракане

Први циљ за ову сезону је испуњен, титула шампиона државе је у џепу, остао је још куп као  императив и да се крене ка јачању тима  за напад на нову Лигу шампиона.

Челници клуба са стручним штабом на челу са Дејаном Станковићем су одредили приоритете за појачања и имају визију будећег састава. Станковић је направио листу потенцијалних појачања и на њој се налазе Слобадан Тедић и Срђан Спиридоновић. Како се наводи они су скоро завршени и ускоро можемо очекивати њихову промоцију.

Први на листи је фудбалер Манчестер ситија који игра на позајмици у Чукаричком Слободан Тедић. Како преноси Хотспорт, “грађани” су дали дозволу, па ће талентовани нападач овог лета да обуче црвено-бели дрес.

Слободан Тедић је рођен пре 20 година у Подгорици, али се афирмисао на Бановом брду. Због тога га је овог јануара купио Манчестер сити за 3.000.000 евра. Премијерлигаш га је оставио у Чукаричком где игра као позајмљени играч. Ове сезоне је у Суперлиги дао седам голова на 25 утакмица.

Аустријски фудбалер српског порекла, Срђан Спиридоновић је друга мета Станковића, готово извесно ће да појача Црвену звезду. Пољски медији ни најмање не сумњају у то да ће лево крило Погона у наредних неколико дана да озваничи договор са шампионом Србије.

Пољаци су открили комплетну финансијску конструкцију понуде са Маракане. Наводно, Звезда ће да плати Погону 300.000 евра за обештећење, а некадашњи млади репрезентативац Аустрије ће да има годишњу плату од 400.000 евра.

Трансфер Срђана Спиридоновића у Црвену звезду је известан. Он ће 99 одсто да пређе у редове српског шампиона. Навијачи Погона могу само да жале што нису могли дуже да уживају у његовим играма – наводи се на порталу Спорт.се

Спиридоновић има 26 година и игра на позицији левог крила, али се сналази и на супротној страни терена као и у самом шпицу. Он је у Погон стигао на почетку сезоне из Паниониоса за 150.000 евра, а претходно је играо још за Адмиру, Вићенцу, Месину и омладинске тимове Аустрије из Беча и Рапида.

Ове сезоне је Спиридоновић на 24 утакмице постигао шест голова и уписао три асистенције. Погон је тренутно шести на табели Екстракласе и до краја сезоне ће да се бори за пласман у квалификације за Лигу Европе следеће сезоне.

Повезане вести

3 comments

Miki мај 31, 2020 at 21:57

Ne slazem se sa ovakvim dovodjenjem igraca. Dovodimo jednog na pozajmicu, mladog koji tek treba da se razvija, i drugog od 26-27 godina . Ni na jednom od njih mecemo moci da zaradimo nista, a nisu igraci koji ce napraviti razliku odmah pa da ih dovedemo po svaku cenu

Reply
saša 😁😁😁😁zvezdas мај 31, 2020 at 21:01

ajmo zveeezzddaaa
volimo te zvezdo oooooooo 🌟

Reply
Delije Sever Ns мај 31, 2020 at 15:14

Bravo za titulu,svaka čast Dekiju a titula se mora pripisati našem „Miloju“Miloje,Miloje bez tebe stvarno trulo je.Za ovog Spiridonovića nikad čuo lično mislim da mi u Grafičaru i našim omladincima imamo takve igrače ako ne još i bolje.Ko je bre taj,šta je taj,gde je taj dečko igrao i šta je bre taj osvojio u karijeri a mi ga dovodimo kao pojačanje za LŠ…Neverovatno!Alo bre ljudi mi dovodimo Tedića da ga razigrravamo i da ima utakmice da bi nakupio a onda se on pokupi i ode za Dž…Ko je ovde lud…Našu decu guramo pod tepih a drugu decu koja nisu pošteno ni oznajala dres dovodimo da oni nama prestavljaju pojačanja za LŠ…Šta je bre taj Tedić bolji od našeg Krstovića ma ništa još je i gori…Od Krstovića bi imali neke koristi dečko da 15,20 golova i prodamo ga za 4,5 miliona a mi tuđe igrače da razigravamo.Dosta nam je bre više Fibela,Kafua,Žandera,Kanjasa,Van Parle koje ste doveli za milione a otišli punih džepova a odigrali jedno celo poluvreme u Zvezdinom dresu.Čininam se evo još jednog prelaznog roka gde ćemo dovoditi igrače putem interneta a našu decu zapostavljati i davati im lažne nade…Opametite se na vreme dok nebude kasno.Vi ste tu i možete brzo da odete a mi smo ti koji ceo život volimo i navijamo za našu Czvezdu…“Po zimi,suncu,snegu ili košavi,volimo te Zvezdo ma gde bila ti…Pravi Delija veran je ko pas,pas uvek Zvezdo računaj na nas.

Reply

Leave a Comment