Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Звезда ТВ | 31. титула

У новој епизоди серијала Звезда ТВ погледајте како је Црвена звезда савладала екипу Рада и по 31. пут постала шампион државе на звездашки празник.

Почетак сезоне 2019/2020 и њен крај, две су различите приче. Међутим оно што се никада није променило је циљ да се поново подигне шампионски пехар. Владан Милојевић започео је битку за прво место Суперлиге Србије и квалификације за Лигу шампиона. Шест месеци касније борбу је наставила легенда Црвене звезде Дејан Станковић, који је обезбедио титулу 29. маја 2020. године, тачно 29 година од највећег успеха у историји нашег клуба.

Нова епизода серијала Звезда ТВ доноси вам причу о томе како су црвено-бели момци и трећу годину заредом дошли до сјајног резултата. Препреке су биле саставни део текуће сезоне. Неочекивани прекид првенства и отежани услови тренирања, ситуације су на које су изабраници Дејана Станковића морали да се привикну. Повратак групним тренинзима искористили су на најбољи могући начин и већ у првој утакмици против Рада обезбедили су још један трофеј који ће красити витрине највећег спортског музеја у региону.

Нема сумње да је подршка навијача на стадиону недостајала црвено-белима, међутим као и увек они су пронашли начин да поздраве своје љубимце и честитају им на још једном успеху. Певале су Делије добро познате песме и упутиле позив свим навијачима да у што већем броју дођу на прославу титуле.

The post Звезда ТВ | 31. титула appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment