Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Најталентованији тамо где им је и место, Лука Вудраговић у црвено-белом

КК Црвена звезда мтс након прекида сезоне, почео је припреме за наредну такмичарску 2020-2021 и то прво јачањем редова у млађим селекцијама.

Наш клуб већ годинама је препознатљив по најбољим условима за рад у сваком погледу за све младе играче жељне напретка и даљег кошаркашког развоја.

Прво појачање црвено-бели су добили у Луки Вудраговићу, талентованом кадету КК „Визура“ који се сматра једним од највећих талената на нашим просторима у генерацији рођеној 2004.године. Лука, који је рођен 2. јуна 2004.године је потписао вишегодишњи уговор са нашим клубом. Уз правилан развој и напредак који се очекује од Луке у сезонама које долазе, црвено-бели су добили једног од најперспективнијих играча у Србији кога карактерише одличан шут споља као и добар скок.

Лука, за кога су били заинтересовани бројни клубови, чак и они из иностранства, је висок 197 центиметара, репрезентативац је Србије за играче до 16 година, игра на позицији бека шутера и претходне сезоне био је најбољи играч, свог, сада већ бившег клуба, у свом старосном узрасту:

Много сам срећан што сам потписао уговор са Црвеном звездом, мојим клубом за који навијам и на чије сам утакмице долазио од малена. Знам да то многи изјављују, али имао сам потребу да кажем то и као навијач клуба за који ћу сада играти. Прво у млађим селекцијама. Јасно је да морам да радим пуно, да пуно тренирам, не запостављајући школу која ми је такође врло важна. Сада је све на мени… – рекао је Лука Вудраговић приликом званичног потписа уговора на Малом Калемегдану.

Наредних дана КК Црвена звезда мтс паралелно са активностима везаним за припрему сениорског тима за наредну сезону, наставиће са јачањем свих млађих селекција клуба и то ангажовањем најталентованијих младих играча из наше земље који представљају будућност српске кошарке.

КК Црвена звезда мтс

The post Најталентованији тамо где им је и место, Лука Вудраговић у црвено-белом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment