Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Промене тренера у Омладинској школи

Црвена звезда важи за клуб који указује поверење младим и талентованим стручњацима у раду са децом, а тако ће бити и наредне сезоне, јер ће наше омладинце предводити тридесетогодишњи Марко Неђић, док ће развој кадета припасти пет година старијем Срђану Стојчевском.

Поставио је Славољуб Ђорђевић високе циљеве претходне сезоне као тренер омладинаца Црвене звезде. Титула у лиги је убедљиво освојена, а ушло се и међу 16 најбољих јуниорских екипа у Европи. Уз то, шансу у првом тиму ишчекују Андрија Катић, Урош Благојевић и Илија Бабић, све дечаци рођени 2002. године који су стасали под тренерском палицом нашег некадашњег капитена.

Све то, сада очекује Марка Неђића. Талентовани стручњак чија генерација дечака рођених 2003. године важи за екипу која игра најлепши фудбал у Србији и за чије мечеве су трибине на теренима наше Омладинске школе, готово увек биле испуњене.

Наши кадети ће следеће сезоне бити убедљиво најмлађи у лиги. Излазно годиште у Кадетској лиги Србије биће 2004, а окосницу нашег тима чиниће дечаци рођени 2005. године, што довољно говори о томе да је приоритет наше Омладинске школе развој играча, а не постизање резултата по сваку цену. Талентована генерација је дошла у руке Срђана Стојчевског, стручњака који је пристигао из Рада и који је познат као неко ко је веома заслужан за развој каријере нашег првотимца и незамењивог шрафа у тиму Дејана Станковића – Његоша Петровића.

Једина суштинска промена међу тренерима је та да ће петлиће Графичара преузети Владимир Вучић, док ће некадашњем помоћнику Славољуба Ђорђевића – Николи Митићу припасти руковођење екипом млађих омладинаца Графичара.

СПИСАК ТРЕНЕРА НАШЕ ОМЛАДИНСКЕ ШКОЛЕ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ:

Црвена звезда – омладинци – Марко Неђић

Графичар – омладинци – Дејан Симић

Графичар – млађи омладинци – Никола Митић

Црвена звезда – кадети – Срђан Стојчевски

Графичар – кадети – Никола Ђуровић

Црвена звезда – млађи кадети – Срђан Бугарски

Црвена звезда – пионири – Бојан Маћешић

Графичар – пионири – Милорад Вилотић

Црвена звезда – млађи пионири – Урош Урошевић

Графичар – млађи пионири – Милош Ђорђевић

Црвена звезда – петлићи – Данило Тешић

Графичар – петлићи – Владимир Вучић

Црвена звезда – 2010 – Милан Савковић

Црвена звезда – 2011 – Славиша Шуша

Црвена звезда – 2012 – Милан Миленковић

Црвена звезда – 2013 – Иван Гајић

The post Иза југа Маракане – Промене тренера у Омладинској школи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment