Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Продато 12.000 карата за Радник

Звездаши су показали да им је недостајало да гледају и бодре своје мезимце у црвено-белом дресу тиме што је до сада продато 12.000 улазница за утакмицу 28. кола Суперлиге Србије против Радника. Продаја се наравно наставља, и траје данас до 18 часова, као и сутра од 10 сати до почетка меча заказаног за 19 часова.

С обзиром да ће и на овој утакмици сав приход од карата ићи у хуманитарне сврхе за помоћ Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохијии, наши звездаши су још једном показали велико срце, колико им фали Маракана, као и мечеви наше Црвене звезде.

У складу са одлуком о поштовању размака од једног места између гледалаца, половина капацитета нашег стадиона биће пуштена у продају, што значи 24.500 карата. Маракана је довољно велика да и уз такво ограничење може да се направи феноменална атмосфера на трибинама.

Напомињемо да ће на овом мечу важити сезонске улазнице, али позивамо и “сезонце” да купе карте на благајнама пошто ће куповина истих имати хуманитарни карактер, а цена је свакако симболична – 75 динара. Црвена звезда и овом приликом моли публику да поштује све мере и прописе Владе Србије.

Сви на стадион, где нам игра Звезда шампион!

The post Продато 12.000 карата за Радник appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment