Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Битка за Супер лигу може да почне

Стонотенисерке Црвене звезде у четвртак 11. јуна по први пут ће изаћи на терен након принудне паузе проузроковане светском пандемијом вируса COVID-19. Одлучујуће борбе за повратак у српску женску стонотениску елиту црвено-беле ће започети на нашем највећем стадиону, а противник је екипа СТК Змајево из истоименог места у општини Врбас.

Наше девојке су у предстојећем сусрету апсолутне фавориткиње и сигурно све сем убедљивог тријумфа представљало би прворазредну сензацију. Црвено-беле су до суспензије такмичења у 14 одиграних сусрета оствариле десет победа и четири пораза и евентуалним тријумфом изједначиле би се на другој позицији прволигашког каравана са екипом Флипа из Новог Сада. Екипа из јужнобанатског округа остварила је свега три тријумфа у 15 мечева и на табели тренутно заузима осму позицију и боље су пласирани једино од екипа Чарнојевића из Руског Села и неготинског Хајдук Вељка.

У првом делу такмичења наше девојке су славиле у дворани Спортског центра „Змајево“ резултатом 4:2. Капитенка Неда Кандић и Марија Стајић оствариле су по два тријумфа, док су Миња Владимиров и Вера Пејчић претрпеле поразе у дуелима са Сандром и Јованом Кнежевић.

СТК Црвена звезда и портал „mojacrvenazvezda.net“ позивају све љубитеље стоног тениса да дођу у дворану на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ и подрже црвено-беле девојке у борби за повратак у елитни ранг, али свакако поштујући све предвиђене превентивне мере које је прописало Министарство омладине и спорта Републике Србије у складу са наредбом Министра здравља, а које се односе на спречавање ширења вируса COVID-19.

– Прва лига Србије за стонотенисерке, заостали сусрет:
СТК Црвена звезда – СТК Змајево
Дворана: Дворана на западној трибини стадиона „Рајко Митић“
Датум: Четвртак. 11. јун
Почетак: 11 часова

Повезане вести

Leave a Comment